De 3 Beste E-Steps in 2021

Misschien heb je al wel van een van de nieuwste fenomenen gehoord: de E-Step. De E-Step is ideaal voor dagelijks gebruik of voor het reizen, maar nog niet alle E-Steps zijn goedgekeurd voor openbaar gebruik. Daarom is het dus verstandig om een E-Step uit te kiezen die erkend is door de RDW, zodat je er overal plezier van kunt hebben. We zetten hier de 3 beste E-Steps van 2021 op een rijtje , en wat ze kosten natuurlijk!

#1 Micro M1 Colibri NL

Wanneer je zoekt naar een toegankelijke en simpele E-Step, is de Micro M1 Colibri NL misschien wel ideaal voor jou. De naam van de step zegt het al, hij is namelijk speciaal aangepast voor de Nederlandse weg. Deze step is erkend door de RDW, en is daarom mee te nemen op openbare wegen in Nederland. De Micro Colibri NL step werkt op elektrische aandrijving. Dit is ideaal  voor makkelijk gebruik, en veiligheid. Deze step beweegt namelijk alleen met eigen beweging. Met een accu van 150 Watt kan je ondersteuning krijgen bij snelheden tot 20km/h. Door het lichtgewicht van deze step, met slechts 9.9kg en de inklapfunctie is deze E-Step ideaal voor het reizen. De prijzen van de Micro Colibri NL starten bij €899,95.

#2 Veeley V5

De Veeley V5 is wellicht een van de meest populaire E-Steps op de markt die geschikt is voor de openbare weg. Het is namelijk een zeer innovatieve step met een moderne en stoere uitstraling waar je niet de verkeerde kant mee op kunt gaan. De step kan een maximale snelheid bereiken van 25km/h met een actieradius van 35 kilometer. Dit kan echter worden uitgebreid tot 70 kilometer met een extra accu aansluiting die verkrijgbaar is.

De Veeley is zeer gebruiksvriendelijk, en beschikt over een zitting die zorgt voor extra gemak. Deze E-Step is ideaal voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld voor in de stad of tijdens het reizen. De prijzen van de Veeley V5 beginnen bij €1.849. Daarmee is deze prijs een tikje duurder dan de Colibri NL, maar het prijsverschil zie je met name terug in de kwaliteitverhouding van de  Veeley.

#3 Kickbike eCruiser Max

De derde E-Step die misschien geschikt is voor jou, is de Kickback eCruiser Max. Deze step word een ‘elektrische loopstep’ genoemd. Hierdoor kan hij zowel als elektrische als normale step gebruikt worden dankzij de vergrootte wielen. Dit is ideaal voor verschillende doeleinden, zoals sport of fitness, maar ook voor langere afstanden. Met een volle accu kan de step zo’n 20 kilometer step plezier verzorgen. Je hebt zowel de optie om volledig ondersteund te ‘cruisen’ of volledig op eigen kracht. Nog een toppunt van deze step is dat hij geschikt is voor verschillende terreinen, dus niet alleen voor op gladde oppervlakken! De prijzen van de Kickback eCruiser Max liggen rond de  €1,290. Met deze prijs ligt de step tussen de Veeley en de Colibri NL in. Ook bij deze step is de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed.

De Beste E-Steps

Verplaats je snel en duurzaam van A naar B.

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: