De 3 Beste Hanhart Horloges

#1 417 ES – Hanhart Chronographen

De Hanhart 417 ES Chronograph is misschien wel het meest geweldige horloge ooit geleverd gedurende het hele bestaan van Hanhart. Het was de eerste pilot chronograaf gemaakt voor het Duitse leger. Het omvatte de Hanhart Calibre 42, een fysiek opgewonden sectie wiel chronograaf ontwikkeling. Je kunt vanaf het begin zien dat Hanhart buitengewoon veel belang hechtte aan het behouden van het plan van het nieuwe Hanhart 417 ES in overeenstemming met het eerste horloge. De “ES” in de titel van dit horloge verwijst naar het Duitse woord Edelstahl, wat roestvrij staal betekent. Dit horloge bevat een uitzonderlijk gewelfde saffiersteen. Toch had Hanhart de mogelijkheid om het algemene gestalte van dit horloge te houden tot slechts 13.3 mm door gebruik te maken van een uniek case plan en een fysiek opgewonden chronograaf.

Kenmerken

De Hanhart 417 ES Chronograph is een mix van vintage motivatie en hedendaagse innovatie. Hoewel het horloge er gedenkwaardig uitziet en aanvoelt, profiteert de entertainment van de beste horlogemakers in 21e-eeuwse materialen. Het is aanzienlijk sterker en betrouwbaarder dan zijn vertrouwde archetype. Vooral de gecanneleerde lunette is een onderdeel dat veel verzamelaars zo enorm waarderen aan het merk. Hij draait op twee manieren en heeft een rode positiemarkering op 12 uur, rekening houdend met moment richting wanneer gedragen in een cockpit.

De eerste Hanhart 417 ES chronograaf bevat gemarkeerd koepelvormig plexiglas zoals voor die tijd normaal was. Dit nieuwe horloge is verplaatst naar een koepelvormige saffiersteen met een innerlijke vijand van intelligente bekleding. Dit horloge is waterdicht tot 100 meter.

Opmerkelijk ontwerp

Het opmerkelijke bi-complexe chronograaf ontwerp van de Hanhart 417 ES Chronograph bevat een register van 30 minuten op 3 en kleine seconden op 9. Met betrekking tot het eerste plan van dit opmerkelijke horloge heeft Hanhart besloten om de vintage Hanhart-logo op de wijzerplaat kroon en sluiting net als de “shockproof”-opdracht op de wijzerplaat. Als je goed kijkt, zou je kunnen zien dat de toppen van de handen echt gedraaid zijn om de parallax-impact te verminderen.

De kast is van gehard staal en is voorzien van een gecanneleerde bidirectionele draaibare lunette met een rode marker. De bezel is een wrijvende pasvorm vergelijkbaar met de bezel op de eerste Hanhart 417 ES Chronograph.

#2 Hanhart Pioneer Preventor9

De Preventor 9 is een geweldig horloge die heeft ontdekt hoe hij heerlijk kan consolideren met vintage betovering in een sterk apparaat/veld horloge skelet. Hoewel het plan associaties heeft met de reeks ervaringen van het merk.

De kast is 40 mm breed, 48 mm van weerstand tot trek en 12 mm hoog. Het heeft veel fascinerende lagen die zowel worden geborsteld als schoongemaakt. Tussen de ontwikkeling van de bezel en de kleine letters je hebt een uitwisseling van twee schoongemaakte en schuine randen die veel karakter aan de behuizing toevoegen. Het segment van de kleine letters is op een vlak vlak geborsteld en de algemene voltooiing van de zaak is fantastisch. De achterkant van de kast is een basis sterke achterkant met een paar etsen erop.

Tonen

De Preventor 9 wordt aangeboden in twee kiestonen: donker en grijsachtig.

Hoogtepunten

Dit horloge bevat een ontwikkeling met bijzondere wijzigingen door Dubois Dépraz om de secondewijzer van het bereik te consolideren op de 9 posities. Deze positie is gemaakt om chronische redenen- de eerste Hanhart Calibre 41 benadrukte bovendien dit ontwerp. De wijzers zijn zeker veld horloge aangedreven en zijn vermoedelijk een andere regio waarin mensen kunnen worden verdeeld. Het ontwerp is opvallend en de rustieke afwerking is aanzienlijk gedurfder. Het lijkt echter gewoon volledig te werken op deze kiestoon.

#3 Hanhart PRIMUS Racer

De PRIMUS Racer eert Hanhart’s lange geschiedenis als hoofdmaker van handmatige stopwatches. Voordat Hanhart-stopwatches consequent een cruciale impact hadden bij het besturen van motor games. Timers hielden hun leren klembord in hun linkerhand en met hun rechterhand werkten aan de drie Hanhart-stopwatches die op de secties waren gemonteerd. Ze hebben nauwkeurig de rondetijden vastgelegd. Voorbeeldige chauffeurs van vergaderingen zijn tot op de dag van vandaag afhankelijk van Hanhart-horloges. Om zekerheid en eenduidigheid te garanderen bij het inschatten van span- en eindtijden, het primaire doel is om de grootst mogelijke bruikbaarheid te garanderen, en opmerkelijke begrips precisie. Met de PRIMUS Racer blijft Hanhart trouw aan dit adagium.
Case

  • Roestvrij staal of donker met DLC bedekt behandeld staal.
  • Afstand over 44 mm hoogte 15 mm.
  • Intern anti reflecterend convex saffierglas.
  • Achterkant van saffierglas vastgezet met schroeven.
  • Waterdicht tot 10 bar/10 ATM

Band:

  • Kalfsleer of gevulkaniseerd elastiek
  • Vouwsluiting van roestvrij staal of met DLC bedekt gehard staal

Exclusieve heren horloges

Luxe horloges van diverse topmerken!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: