De 3 Beste Selsiuz Kokend Water Kranen

Wat kokend water kranen betreft, zijn er verschillende opties om uit te kiezen, zodat je de flexibiliteit hebt om te bepalen wat het beste werkt voor jou en je keuken. Er is een ruim aanbod multifunctionele kokendwaterkranen die net als een gewone keukenkraan in jouw gootsteen kunnen worden geplaatst, zodat je alles wat je nodig hebt, met één enkele kraan binnen handbereik hebt. Ze zien eruit en werken net als een gewone kraan met de standaard warmte en koude functie, maar ze hebben de extra mogelijkheid om kokend water te produceren op aanvraag – en zelfs gefilterd koud water! Je kunt ook kiezen voor een aparte kraan naast je gewone keukenkraan voor warm/koud water, zodat je een aparte plaats hebt voor jouw instant kokend water.

Wat is een Selsiuz kokend water kraan?

Een kokend water kraan levert onmiddellijk kokend heet water op aanvraag, wat betekent dat je niet meer hoeft te wachten tot de waterkoker of de pan kookt. Een 3-in-1 kokend water kraan kan koud, warm en kokend water produceren, en het is een praktische optie voor elke keuken.

De voordelen van een Selsiuz kokend water kraan

 • Onmiddellijk kokend water
 • Neemt minder plaats in
 • Beter voor het milieu
 • Een veiligere optie voor gezinswoningen
 • Het water smaakt beter

Nadelen van een Selsiuz kokend water kraan

 • Je zult wat kastruimte moeten opofferen voor de heetwatertank
 • Professionele installatie nodig
 • Ze vereisen periodiek onderhoud en filtervervanging

Selsiuz Haaks Chrome met Combi Extra of Combi+ boiler

Met de Selsiuz Haaks RVS (Inox) met Combi (Extra) boiler heb je slechts één kraan op het aanrecht voor koud, warm en kokend water. De kraan is voorzien van een push-turn bedieningsknop voor volledige veiligheid. Hij schakelt direct van koud naar kokend water en vice versa zonder dat de uitloop van de kraan heet wordt. De Selsiuz hoekkraan is vervaardigd uit echt roestvrij staal (Inox).

Selsiuz Combi (Extra) boiler
Kan op twee manieren worden gebruikt, als combiketel (alleen een koudwaterleiding naar jouw keuken) en als combiketel (Extra) (zowel een koud- als warmwaterleiding naar jouw keuken)

1) Als je geen warmwaterleiding naar je keuken hebt, gebruik je deze boiler als een combiketel. Door koud water uit de koudwaterleiding te mengen met kokend water uit jouw Combi (Extra) boiler in het bijgeleverde Combi (Extra) mengventiel, kun je jouw eigen warme water maken. Je hebt de beschikking over ongeveer 8 liter water van +/- 55 graden Celsius of 3,7 liter kokend water. Selsiuz noemt deze manier Combi Extra Coldfill

2) Heb je wel een warmwaterleiding maar vind je dat je lang moet wachten op warm water omdat het warme water helemaal van bijvoorbeeld jouw cv-installatie op zolder moet komen, dan kunt je ook deze Selsiuz Use Combi (Extra) boiler gebruiken.

Wanneer je warm water tapt, wordt het eerste (nog koude) water uit jouw warmwaterleiding gemengd met kokend water uit jouw Combi (Extra) boiler, zodat je direct warm water krijgt. Als het warme water uit de warmwaterleiding in de meegeleverde thermostatische Combi (Extra) mengkraan is aangekomen, neemt jouw warme leiding het over en stopt de mengkraan met het toevoegen van kokend water. Op deze manier heb je ‘onbeperkt’ warm water. Selsiuz noemt deze manier Combi Extra Hotfill. Heb je wel de beschikking over een warmwaterleiding naar je keuken en heb je ook vrijwel direct warm water, dan heeft een Combi (Extra) ketel geen toegevoegde waarde en kunt je beter kiezen voor dezelfde set maar dan met de Single boiler.

Selsiuz XL Gun Metal Zwart met Combi (Extra) boiler

De Selsiuz 3 in 1 kokend water kraan, is eenvoudig in gebruik voor optimaal comfort met de ecostart. Je kunt koud, warm en kokend water tappen. De Selsiuz 3-in-1 kraan met een push-turn bediening dient als een uitstekende kinderbeveiliging.

Door het aansluiten van een mengset kun je van een enkele kokend water boiler een combi-Extra boiler maken die aangesloten kan worden op Hotfill.

Naast kokend water levert de boiler ook onbeperkt warm water.

Eigenschappen van de boiler

 • Vermogen 2200 watt
 • Opwarmtijd 18 minuten
 • Afmetingen: (bxhxd) 22,5×39,8 centimeter
 • Inhoud 100°C 3,6 liter
 • Inhoud 55°C 7,5 liter
 • 2 jaar, na registratie 3 jaar garantie
 • DComplete set met kraan, boiler en montageset

Selsiuz Haaks Gun Metal Zwart met Single boiler

Met de Selsiuz Haaks Gun Zwart heb je slechts één kraan op het aanrecht voor koud, warm en kokend water.

De kraan is voorzien van een push-turn bedieningsknop voor volledige veiligheid. Hij schakelt direct van koud naar kokend water en vice versa zonder dat de uitloop van de kraan heet wordt. De Selsiuz schuine kraan Gun Metal Black heeft een roestvrijstalen PVD-afwerking die de roestvrijstalen glans behoudt.

De Selsiuz Single boiler voorziet jou direct van 3,7 liter kokend water en is bovendien zeer zuinig in gebruik door de zeer goede isolatie (Energielabel A). Het stand-by verbruik is slechts 10 eurocent per dag.

De Selsiuz Single boiler levert alleen kokend water. Het warme water uit jouw Selsiuz kraan komt dus uit de bestaande warmwaterleiding, die niet is aangesloten op de Selsiuz Single boiler. Heb je geen warmwaterleiding of wil je jouw warmwaterleiding uit jouw keuken verwijderen, kies dan niet voor een Selsiuz Single boiler, maar voor dezelfde kraan met een Combi (Extra) Boiler. De Selsiuz Combi (Extra) boiler levert ongeveer 8 liter warm water van +/- 55 graden Celsius of 3,7 liter kokend water. Selsiuz noemt deze manier Combi Extra Coldfill. Heb je wel een warmwaterleiding en wil je deze aansluiten op jouw Selsiuz boiler om direct en ‘onbeperkt’ warm water te hebben, kies dan niet voor een Selsiuz Single boiler maar voor dezelfde kraan met de Selsiuz Combi (Extra) boiler.

Selsiuz Kokend Water Kranen

Maak een keuze uit de meest populaire kranen!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: