De 3 Beste U-Boat horloges voor heren

U-Boat horloges zijn stuk voor stuk uniek en met een eigen karakter. Het merk is ontstaan in Toscane, Italië, en sinds de oprichting staat dit merk bekend voor de horloges van hoge kwaliteit, die te kenmerken zijn aan de robuuste en prominent omhulsel. Het model van deze horloges is geïnspireerd door Italiaanse militaire horloges uit 1940. De U-Boat horloges staan bekend om hun duurzaamheid en elegant en uniek ontwerp. Er zijn U-Boat horloges voor verschillende gelegenheden. In dit artikel vind je de 3 beste U-Boat horloges voor heren.

#1 8065 Chimera Skeleton Tungsten

Het eerste horloge komt uit de Chimera lijn met referentienummer 8065, oftewel: de Chimera Skeleton Tungsten. Dit is ook een van de meest unieke horloges in de lijn, en de Skeleton Tungsten is een van de moderne modellen, en is zeer geschikt voor formele gelegenheden. De Chimera collectie zelf word gezien als de retro collectie, maar door gebruik van materialen zoals Tungsten, is het de perfecte combinatie tussen modern en retro. Vrijwel elk horloge in de Chimera collectie is een zeer uniek design, en de Skeleton Tungsten is hier geen uitzondering op. Met het extreem gedetailleerde zilveren klokwerk en de zwarte kwaliteitsarmband van kalfsleer spat het vakwerk van dit horloge af. Dit horloge geeft een zeer luxe gevoel, en bestaat het horloge uit een krasbestendige saffier en ontspiegeld glas om uw horloge te beschermen tegen krassen.

#2 Capsoil DLC 8108

Het tweede, en misschien wel het meest unieke horloge is de Capsoil DLC 8108, een simplistisch maar indrukwekkend horloge. 

De Capsoil collectie bevat een van de meeste unieke horloges op de markt, met een innovatief design binnen de lijntjes van een retro stijl. De diepe en intense zwarte kleur van het uurwerk van het horloge word gecreëerd door olie, wat door de wijzerplaat stroomt een altijd bewegende luchtbubbel creëert. 

Maar niet alleen dit detail maakt dit horloge een topper. Het ontwerp en de kwaliteit van de Capsoil DLC zorgen er voor dat het horloge een elegantie uitstraalt, zonder te veel extra’s. Het is namelijk een minimalistisch design, met een kalfsleren armband en een RVS horlogekast, en dit maakt het horloge toegankelijk voor elke gelegenheid. En hier bovenop is het horloge ook nog eens tot 100 meter diep watervast. 

#3 Classico 8104

Het derde, en misschien wel een van de meest tijdloze horloges is de Classico 8104. De classico collectie laat tijdloze designs zien met een grote diversiteit aan designs en materialen. De classico horloges gaan voor elegantie, functionaliteit, en een schone uitstraling. Dit horloge bestaat uit een metalen horlogekast en een kalfsleren band. Het uurwerk in automatisch en het horloge zelf is waterdicht tot 100 meter.

De combinatie van het bronzen frame en de bruine kalfsleren gesp zorgen voor een retro uitstraling, en tegelijkertijd zorgt het simplistische uurwerk voor een moderne toevoeging. Door deze wederom hoge kwalitatieve combinatie is dit horloge de ideale klassieker in de collectie, te dragen tijdens iedere gelegenheid.

Exclusieve heren horloges

Luxe horloges van diverse topmerken!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: