De 3 mooiste gouden kroonluchters

Kroonluchters zijn een van de beste manieren om jouw huis naar een hoger niveau te brengen. Deze eyecatchers zijn ideaal voor kleine of grote ruimtes en zullen direct zorgen voor een elegante en luxe sfeer in jouw thuis. Er zijn veel verschillende soorten kroonluchters in allerlei maten en soorten. Je kunt kiezen voor een gouden kroonluchter, wat elegantie uitstraalt en meteen zorgt voor een unieke toevoeging in jouw interieur. Hier staan op een rijtje de 3 mooiste gouden kroonluchters voor bij jou thuis.

#1 Same Kristallen Gouden Kroonluchter

De eerste gouden kroonluchter is die van het merk Mandee. Deze opvallende kroonluchter is een modernere stijl die goed zal passen in verschillende interieurs. Deze lamp is beschreven als “Glamour-stijl” wat meteen veel zegt over het uiterlijk van de kroonluchter.
Er is met deze kroonluchter gebruik gemaakt van hoogwaardige metalen van hoge kwaliteit, in combinatie met elegante kristallen die het licht egaal zullen reflecteren in de ruimte. Hiermee is hij ook bestendig tegen schade, zoals krassen of andere beschadigingen.
De kroonluchter is toe te passen in verschillende ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de woonkamer, in een minimalistische maar moderne ruimte, maar is ook geschikt voor klassieke en elegante inrichtingen. Met deze kroonluchter kan je bijna alle kanten wel op, en is daarmee de perfecte combinatie van modern en elegant.
Ook is deze kroonluchter erg energiebesparend, met een energielabel van A++. De prijs van de kroonluchter is 500 euro.

#2 VidaXL Kroonluchter

De volgende gouden kroonluchter is die van het merk vidaXL. Deze kroonluchter is een zeer andere stijl in vergelijking tot de vorige, en is een klassiek ontwerp die tijdloos genoemd kan worden. De gouden kroonluchter straalt elegantie uit en is een chique toevoeging tot jouw woonruimte. Het is gemaakt van gouden bogen in combinatie met glimmende kristallen en is hiermee zeker een visuele eyecatcher die je niet kunt missen.
De fittingen van de kroonluchter zijn bedoeld voor kaarsvormige lampen, die en antiek gevoel meebrengen aan de lamp en toevoegen aan de elegantie van deze lamp. De lamp maakt gebruik van E14 lampen en zijn daarmee erg toegankelijk voor iedereen.
Ook is deze kroonluchter simpel te installeren, en heeft vele mogelijkheden voor verstellen, zodat hij in elke ruimte kan passen, ook wanneer het plafond wat lager is. De prijs van deze kroonluchter is 227 euro, en is hiermee een toegankelijk model.

#3 Maytoni Kroonluchter Sevilla Goud

De gouden kroonluchter van Maytoni is het beste van beide werelden. Hij bevat klassieke en traditionele elementen met de gouden bogen, maar ook een modern element door de sevilla gouden kleur. Deze lamp is een echt statement bij jou thuis voor elke ruimte. Er is gebruik gemaakt van een combinatie van metaal en kristallen, die zorgen voor een unieke sfeer. De kroonluchter zorgt voor een goed verlichte ruimte met 5 tot 10 lichtpunten. De kroonluchter wordt geleverd met een 2 in 1 houder zodat je hem met of zonder ketting kunt monteren naar jouw voorkeur! Met deze kroonluchter is het zeker dat jouw interieur door iedereen bewonderd zal worden.

De Mooiste Kroonluchters

Geef je interieur een luxe uitstraling!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: