De Beste Amerikaanse Koelkast Merken

Voor degenen die vaak in de keuken te vinden zijn, of een groter gezin hebben, zoeken vaak naar een grotere en praktische koelkast. Hiervoor kun je het best kiezen voor een Amerikaanse koelkast. Deze zijn ontworpen om het maximale uit de ruimte te halen, en zijn gemaakt met kenmerken die erg handig zijn voor het dagelijks leven. Er zijn een aantal bekende merken die deze koelkasten verkopen, maar wat zijn nou de beste? Hier staan op een rijtje de 3 beste Amerikaanse koelkast merken.

Wat is een Amerikaanse koelkast precies?

Onder de term “Amerikaanse koelkast” wordt verstaan koelkasten die gebruik maken van een dubbele deur. Dus, in plaats van het vriesvak en het koelvak die bovenop elkaar zitten, staan deze nu naast elkaar. Ook staan Amerikaanse koelkasten bekend om de extra toevoegingen waar velen naar zoeken. Hierbij kun je denken aan een ijsblokjesmaker, of een koud waterkraan. Ook zijn vele Amerikaanse koelkasten voorzien van no frost-techniek.

Maar voor welke Amerikaanse koelkast moet je kiezen? Hier zijn de drie beste merken die Amerikaanse koelkasten verkopen.

Bosch

Met de koelkasten van Bosch is het eten en boodschappen proppen verleden tijd. Bosch staat bekend om de hoge kwaliteit in koelkasten en het gebruik van sterke en duurzame materialen. Er worden verschillende modellen koelkasten aangeboden. Hier kun je kiezen tussen side-by-side of dubbel-structuur koelkasten, afhankelijk van jouw wensen.

Alle koelkasten van Bosch zijn voorzien van een anti-fingerprint en anti-frostlaag op het materiaal, zodat jij minder onderhoud hebt aan de koelkast, zoals het ontdooien. Ook zijn de meeste koelkasten voorzien van een ijsblokjesdispenser, zodat jij op elk moment van de dag ijsblokjes gereed hebt!

Siemens

Het merk Siemens is gemaakt met elegantie en een luxe gevoel. Er is in deze productlijn veel tijd gestoken in de kwaliteit van Amerikaanse koelkasten, en ze zijn uitgerust met intelligente technologie. Het assortiment aan Amerikaanse koelkasten is verkrijgbaar in verschillende modellen, stijlen en kleuren zodat ze in elk interieur kunnen passen, en zelfs naadloos in jouw keuken passen. De koelkasten bevatten functies zoals hyperFresh, wat er voor zorgt dat uw etenswaren voor langere periodes vers blijven. Ook zijn ze uitgerust met noFrost technologie, om ijsvorming in de koelkast te voorkomen. Bovenop deze functies zijn de koelkasten ook uitgerust met een koud water dispenser en ijsblokjesdispenser, voor op elk moment van de dag.

Atag

Het merk Atag is specialist op gebied van Amerikaanse koelkasten. De Amerikaanse koelkasten van Atag zijn ontworpen met oog op detail en gemak. Er zijn verschillende vakken die geschikt zijn voor verschillende producten. De meeste side-by-side koelkasten van Atag zijn ook uitgerust met waterdispenser en ijsblokjesdispenser. Bij sommige modellen wordt zelfs een minibar aangeboden. Er is een wijd assortiment aan verschillende koelkasten, met verschillende modellen en kleuren voor elke keuken.

Nog een pluspunt van de Amerikaanse koelkasten van Atag, is dat het energielabel extreem duurzaam is, in tegenstelling tot andere merken. Daarom zijn deze koelkasten meer besparend, en nemen minder energie.

Luxe Amerikaanse Koelkasten

Een selectie van de beste merken!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: