De Top 3 Armand Nicolet Horloges

Het Zwitserse merk Armand Nicolet specialiseert zich al sinds 1875 in het maken van hoogwaardige horloges. De jarenlange ervaring is terug te vinden in de kwaliteit en de details van de horloges. Ben jij ook op zoek naar een luxe horloge van Armand Nicolet? Hier zijn de top 3 beste Armand Nicolet horloges.

#1 A846AAA-GR-P840GR2 -M02-4 Collectie

De M02-4 Collectie is een van de nieuwere horloges die het merk heeft uitgebracht. De collectie laat meer moderne horloges zien in een tijdloze stijl. Dit horloge is gemaakt in een elegante stijl met kleine details die het horloge speciaal maken. Het hulsel van het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij metaal, en het bandje is gemaakt van alligator patroon grijs leer.

Het horloge is compleet automatisch met een hoogwaardig uurwerk die ook seconden laat zien, net als de datum van de dag. Het ontwerp straalt elegantie en klasse uit, en de donkergrijze details staan in contrast met het blauwe design in het uurwerk. Dit horloge is perfect geschikt voor elke gelegenheid.

#2 A481AGU-BU-MA2481AA – JS9-41 Collectie

Het tweede horloge van Armand Nicolet is één uit de JS9-41 collectie. In contrast tot het vorige horloge op de lijst, is dit het ultieme stoere horloge. De JS9-41 collectie is een van de oudste collecties van Armand Nicolet en is hiermee jarenlang uitgewerkt tot in de puntjes.

In het design is gebruik gemaakt van robuuste en hoogwaardige materialen, zodat het horloge lang mee zal gaan. Het bandje van de horloge is gelinkt roestvrij staal met blauwe keramiek. Hiermee is de lengte van het bandje ook makkelijk aanpasbaar. Het klokwerk zelf is een diepblauw die een luxe vertoning geeft. Het horloge heeft een aantal functies. Namelijk: Reguliere tijd aflezing, de datum en seconden. Hiermee is het horloge multifunctioneel. Ook is het horloge waterbestendig, zodat je tot 30 ATM er mee onder water kunt. Zo hoef je je geen zorgen te maken om waterschade, en kun je het horloge bij elke gelegenheid dragen.

#3 A132AAA-NR-P713NR2 – L16 Collectie

De L16 collectie is vrijwel de meest bijzondere collectie van Armand Nicolet en bevat de “Original Historical Movement” oftewel, de oorspronkelijke collectie die terug dateert van 1953. Echter, door de jaren heen heeft het merk de kans gehad om het horloge te moderniseren en de standaard nog verder te verhogen, wat heeft geresulteerd in unieke horloges van de hoogste kwaliteit.

Het uurwerk is gegraveerd met “Côtes de Genève” in gouden gravering. Het horloge bevat vele toevoegingen, zoals robuuste materialen en de toevoeging van juwelen in het uurwerk. Het horloge is verder gemaakt van roestvrij staal en een zwart alligator leren bandje.

De details in het uurwerk zijn zoals geen ander, en je kan het aandacht aan kwaliteit direct zien. Het verder compleet zwarte horloge heeft een tijdloos en elegante uitstraling met de gouden graveringen in het doorzichtige klokwerk, waardoor je de mechanismen kan zien bewegen. Je kunt in het horloge de uren aflezen, en er is een kleiner klokje voor de minuten.

Exclusieve heren horloges

Luxe horloges van diverse topmerken!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: