De Top 3 Beste Mobiele Airco’s van 2022

In de zomer hebben we allemaal last van de hitte, en dit kan ons vaak belemmeren tijdens onze dagelijkse routines, bijvoorbeeld tijdens het slapen. De perfecte oplossing voor dit probleem is het aanschaffen van een mobiele airconditioner. Hier staan op een rijtje de 3 beste mobiele airco’s die jij kan gebruiken in de zomer van 2021.

#1 Tomado TMA7000B Mobiele Airco

De mobiele airco van Tomado is een echte must-have voor de zomer van 2021. Er is bij deze airco aan alles gedacht. Ten eerste kan hij, uiteraard jouw ruimtes zeer goed verkoelen tijdens de hete zomerdagen. Echter, naast deze hoofdfunctie kan de Tomado ook nog eens jouw kamer ontvochtigen en ventileren, wat erg fijn is tijdens warme en vochtige dagen tijdens de nachten. De airco heeft een grote koel afstand, van wel 60m3 met een capaciteit van 7000BTU zodat je ook grotere ruimtes kunt koelen.

Ook is de airco zeer fijn om te gebruiken. Je kunt hem namelijk besturen met een afstandsbediening, die beschikt over een instelbare timer voor wanneer je gaat slapen.

De airco kan worden geleverd in een zwarte of witte kleur, en wordt ook geleverd met een raam afdichtingskit. Zo zorg je er voor dat er niks ontsnapt en dat jij geen energie verspilt! Daarnaast heeft de airco ook nog eens een A energielabel.

De prijs van de Tomado is 199 euro.

#2 Daewoo DA9KSWE Mobiele Airco

De tweede top airco van 2021 is van het merk Daewoo. Deze mobiele airco heeft werkelijk alles wat jij maar zoekt in een airco. Hij is namelijk te bedienen via meerdere uitgangen, namelijk: een LED-scherm, een afstandsbediening en een mobiele app! Zo heb jij altijd toegang tot je airco en kun je hem instellen zoals jij zelf wilt. De airco heeft 2 functies. Naast het afkoelen kan je namelijk ook ventileren en de lucht ontvochtigen. Met een koelvermogen van 9000 BTU is jouw ruimte binnen de kortste keren heerlijk koel.

De airco is zeer eenvoudig te bedienen, of je dit nou wilt doen vanaf je smartphone of met de afstandsbediening. Je kan een timer instellen en ook de stand verhogen of verlagen. Met de A energieklasse is de airco ook nog eens zuinig in gebruik.

De prijs van de Daewoo airco is 268 euro.

#3 Klimatronics Mobiele Airco

De laatste mobiele airco op de lijst is die van het merk Klimatronics. De Klimatronics Airco is een topper in de categorie, en er is aan elk detail gedacht. De airco heeft een koelvermogen van 9000 BTU en heeft hiermee binnen een mum van tijd jouw ruimtes verkoeld, ook bij een hogere warmtelast. Fijn aan deze airco is dat hij weinig geluid maakt, wat fijn is vooral ’s avonds tijdens het slapen. Hij is overal inzetbaar, hoe groot of hoe klein de ruimte ook is.

De airco heeft vier verschillende standen: koelen, ventileren, ontvochtigen en verwarmen. Hiermee kan de airco dus ook na de zomer worden gebruikt. Verder heeft de airco ook nog een timerfunctie en is makkelijk te bedienen met een afstandsbediening.

De prijs van de Klimatronics airco is 265 euro.

Verkoeling in Huis

Maak gebruik van krachtige mobiele airco’s!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: