De Top 3 Frédérique Constant Horloges

Ben jij op zoek naar een hoogwaardig, tijdloos horloge, maar wil je er niet een fortuin aan kwijt zijn? Dan kun je het merk Frédérique Constant overwegen. Dit Zwitserse merk is een topper in het maken van hoge kwaliteit accessoires en zijn specialist in horloges. Het merk is zeer betaalbaar in vergelijking met andere bekende merken. Er zijn vele stijlen waar je uit kunt kiezen, en er is voor iedereen wel wat te vinden. Hier staan op een rijtje de top 3 Frédérique Constant horloges. 

#1 Classics Automatic (FC-303MC4P5)

Het eerste horloge is afkomstig uit de “Classics” collectie, oftewel de klassieke horloges die een tijdloze look hebben, en dus voor iedereen geschikt is! De classics collectie is de meest populaire productlijn van Frederique Constant en is hierbij een specialisatie van hoogwaardige kwaliteit. Elk horloge is gemaakt met precisie en details die het verschil maken.

Dit horloge, de Classics Automatic is de ideale combinatie tussen modern en traditioneel. Hij beschikt over een bruin kalfsleren bandje met een goud gevulde huls van het klokwerk. Deze combinatie straalt klasse uit en zal altijd in stijl blijven. Het klokwerk zelf is een simpel design met Romeinse nummering. Ook is hetzelfde horloge aanpasbaar, en kun je de kleuren van het bandje en van het klokwerk aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een compleet zwart design, of kiezen voor zilver in plaats van goud. Zo vind je voor elke stijl een gepast horloge.

De prijs van de Classics Automatic is 1,290 euro.

#2 Classic Worldtimer Manufacture (FC-718WM4H4)

Het tweede horloge is wederom één van de horloge waar Frédérique Constant veel trots in heeft gestoken, namelijk: de Classic Worldtimer Manufacture. Deze collectie is snel een van de meest populaire geworden, en het design is hiervoor de reden. De Worldtimer horloges zijn ontworpen voor echte wereldreizigers en kenners, want je kunt namelijk de tijd aflezen van verschillende locaties wereldwijd, zonder je tijd te hoeven veranderen! Het is hiermee dus een echt multifunctioneel horloge. Het prachtige ontwerp op het horloge is een echte blikvanger, en er is aan elk detail gedacht. Dit specifieke model heeft een donkerbruin bandje van mississippiensis alligator leer, en een omhulsel van rosegoud gevuld staal. Het klokwerk zelf is zilver met een grijzen wereldmap in het midden van het horloge.

De prijs van de Classic Worldtimer Manufacture is 3.850 euro.

#3 Flyback Chronograph Manufacture (FC-760NS4H6)

Het derde horloge van Frédérique Constant op de lijst is de Flyback Chronograph Manufacture. Dit horloge is qua design weer compleet verschillend van de andere collecties, en straalt compleet een uniek karakter uit. Het is een werkelijk stoer horloge, gemaakt van een blauw mississippiensis alligator leren bandje, in combinatie met een stainless steel klokwerk. Ook dit horloge verdient een plekje op de lijst, met het indrukwekkende design. Het is de perfecte combinatie van minimalisme en luxe, en de combinatie is overal mee te dragen. Ook dankzij de betaalbaarheid van het horloge en de esthetische waarde is dit zeker een horloge om te overwegen.

De prijs van de Flyback Chronograph Manufacture is 3,985 euro.

Exclusieve heren horloges

Luxe horloges van diverse topmerken!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: