De Top 3 Maurice Lacroix Horloges

Het merk Maurice Lacroix staat bekend om Zwitserse klasse, en dit is terug te zien in de ontwerpen van de horloges. Elk horloge is gemaakt met een oog op elk klein detail om te verzekeren dat het van de hoogste kwaliteit is. Ben jij ook op zoek naar een Maurice Lacroix horloge maar kun je niet kiezen uit de vele ontwerpen? Hier staan op een rijtje de top 3 Maurice Lacroix horloges.

#1 Masterpiece Triple Rétrograde 43mm

Het eerste horloge van Maurice Lacroix is de “Masterpiece Triple Rétrograde” en de naam zegt eigenlijk al genoeg over het ontwerp van dit horloge. Het uurwerk is uniek gemaakt met vier verschillende soorten klokken. Naast de normale tijd, die beschreven is met Romeinse nummering, heb je ook nog de optie om een tweede tijdzone in te stellen. Ook geeft dit horloge de retrograde kalender aan, zoals de naam ook omschrijft. Verder kun je zelfs de dag van de week aflezen! w

Het horloge zelf is gemaakt van een roestvrij metaal met een zwarte kalfsleren bandje. Het horloge straalt klasse uit en is een tijdloos design. De details in het uurwerk zijn een combinatie van gouden en zilver gekleurde nummering, waardoor het een elegante uitstraling geeft. Met de Masterpiece Triple Rétrograde ben je er verzekerd van dat je hem bij elke gelegenheid van de dag kunt dragen, door het minimalistische maar chique ontwerp. De prijs van de Triple Rétrograde is 5,500 euro.

#2 Pontos Chronograph Monopusher 41mm

De Pontos collectie bevat enkel de meest stoere en karaktervolle horloges. De Chronograph Monopusher is een van de uitblinkers, met de stoere uitstraling in combinatie met elegante details zoals het kalfsleren bandje. Hiermee hoef jij niet te kiezen tussen twee stijlen, maar krijg je het beste van beide werelden met dit horloge. Het unieke aan dit horloge is het uurwerk, die tot in de kleinste details is uitgewerkt. Het horloge heeft meerdere functies: reguliere uren en minuten, kleinere seconden en de datum van de dag.

Een van de hoofdelementen van het horloge is dat hij waterdicht is. Zo kun je het horloge op elk moment dragen, en hoef je niet bang te zijn voor contact met water.

De prijs van de Pontos Chronograph Monopusher is 3,890 euro.

#3 Eliros Green 40mm

Het derde horloge, uit de Eliros collectie is een contrast op de rest van de Maurice Lacroix horloges. De Eliros collectie bestaat uit minimalistische horloges met een luxe en elegante uitstraling. Ook is de collectie het meest toegankelijk. Echter, de simpliciteit van de horloges geeft des te meer aandacht en waarde aan de kleinere details en aandacht aan kwaliteit. Het Eliros Green horloge is een echte uitblinker in de collectie, met de unieke diepgroene kleur die pure luxe uitstraalt in combinatie met de gouden huls en details van het uurwerk.

Het tijdloze horloge maakt gebruik van Romeinse nummering en de datum van de maand. Hiermee heeft het uurwerk een minimalistische uitstraling zonder dat het te vol lijkt. De prijs van Eliros Green 40 mm is 695 euro.

Exclusieve heren horloges

Luxe horloges van diverse topmerken!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: