Beschrijving

Douchepaneel Arvada is een douchepaneel gemaakt van roestvrij staal. Het douchepaneel heeft drie massage units, een hoofddouche en een handdouche. Verder heeft het douchepaneel vier draaiknoppen waarmee de vier douchestanden worden geregeld. Dit betekent dat alle verschillende standen tegelijk kunnen worden. De andere draaiknop op het douchepaneel wordt gebruikt voor het regelen van de temperatuur door middel van een mengkraan. De LED verlichting werkt op basis van de waterdruk.

Specificaties

– Gemaakt van roestvrij staal

– Met LED verlichting

– Afmetingen: 1450 x 220mm

– Hoofddouche bestaande uit waterjets

– Handdouche inclusief 150cm lange flexibele waterslang

– Drie massage units op de voorkant van het paneel

– Vier knoppen voor het regelen van de vier waterstanden

– Een knop voor het regelen van de mengkraan

– Twee flexibele aansluitslangen

Het douchepaneel heeft vier verschillende waterstanden. Dit zijn de volgende standen: Water uit de hoofddouche, water uit de handdouche, water uit de drie massage units en water uit de onderste waterjet. Deze vier standen zijn met vier knoppen te regelen, zodoende zijn alle standen tegelijkertijd te gebruiken.

Waterdruk

Voor een goede werking van een douchepaneel is een juiste waterdruk nodig. De waterdruk in een huis werkt als volgt. De waterdruk zorgt ervoor dat het mogelijk is om water te gebruiken op bovenliggende etages. Wanneer het water binnen komt bij de hoofdmeter bedraagt de waterdruk 2,5 bar. Hoe groter de verticale afstand tot de hoofdmeter, hoe lager de waterdruk. Dit gaat met 0.1 bar per meter. Per verdieping daalt de waterdruk zodoende met circa 0.3 bar (één verdieping is circa 3 meter hoog). Om een douchepaneel goed te laten functioneren is een minimale waterdruk van 1.5 bar nodig. Ligt de waterdruk lager, dan komt er niet genoeg water uit de kraan. De maximale waterdruk die op dit paneel uitgeoefend mag worden bedraagt 5 bar.

De jets van het douchepaneel zijn uitgevoerd met speciale anti-kalk noppen. Deze anti-kalk noppen zorgen ervoor dat kalk zich niet kan hechten aan de jets. Hierdoor zijn ze ook gemakkelijk schoon te houden. Om te garanderen dat het douchepaneel kalkvrij en in perfecte staat blijft, is het aangeraden om het douchepaneel te drogen na de laatste douchebeurt.

Extra informatie

Merk

Badplaats

Digitale temperatuurweergave

Nee

Verpakkingsinhoud

Bij dit douchepaneel inbegrepen- Een montage set om het douchepaneel aan de muur te bevestigen.- Twee roestvrijstalen flexibele waterslangen met een lengte van 60 cm en met de standaard aansluiting van 1/2''.- Een handleiding voor het gebruik van het douchepaneel.

Verpakking lengte

30 cm

Verpakking hoogte

130 cm

Verpakking breedte

30 cm

Thermostatisch

Nee

Taal handleiding

Engels

Inclusief montagemateriaal

Ja

Aantal straalsoorten hoofddouche

1

Kleur

Zilver

Aantal straalsoorten handdouche

1

EAN

8720171701392

Artikelnummer

8720171701392

Gewicht

20 g

Afmetingen

145 x 22 x 145 cm

Inclusief massagejets

Y

Materiaal

RVS

Categorieën

Douchepanelen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badplaats – Douchepaneel Arvada LED – mengkraan – zwart RVS – Regendouche met massagejets” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

badplaats douchepaneel arvada led mengkraan zwart rvs regendouche met
Badplaats – Douchepaneel Arvada LED – mengkraan – zwart RVS – Regendouche met massagejets