Beschrijving

Douchepaneel Makalu is een douchepaneel gemaakt van roestvrij staal. Het douchepaneel heeft zes kleine massage units, een hoofddouche en een handdouche. Verder heeft het douchepaneel drie draaiknoppen waarmee de drie douchestanden worden geregeld. Dit betekent dat alle verschillende standen tegelijk kunnen worden. De andere draaiknop op het douchepaneel wordt gebruikt voor het regelen van de temperatuur door middel van een thermostaatkraan.

Specificaties
– Gemaakt van roestvrij staal
– Afmetingen: 1400 x 200mm
– Hoofddouche bestaande uit waterjets
– Handdouche inclusief 150cm lange flexibele waterslang
– Zes massage units op de voorkant van het paneel
– Drue knoppen voor het regelen van de drie waterstanden
– Een knop voor het regelen van de thermostaatkraan
– Twee flexibele aansluitslangen

Het douchepaneel heeft drie verschillende waterstanden. Dit zijn de volgende standen: Water uit de hoofddouche, water uit de handdouche en water uit de massage jets. Deze drie standen zijn met drie knoppen te regelen, zodoende zijn alle standen tegelijkertijd te gebruiken.

Waterdruk
Voor een goede werking van een douchepaneel is een juiste waterdruk nodig. De waterdruk in een huis werkt als volgt. De waterdruk zorgt ervoor dat het mogelijk is om water te gebruiken op bovenliggende etages. Wanneer het water binnen komt bij de hoofdmeter bedraagt de waterdruk 2,5 bar. Hoe groter de verticale afstand tot de hoofdmeter, hoe lager de waterdruk. Dit gaat met 0.1 bar per meter. Per verdieping daalt de waterdruk zodoende met circa 0.3 bar (één verdieping is circa 3 meter hoog). Om een douchepaneel goed te laten functioneren is een minimale waterdruk van 1.5 bar nodig. Ligt de waterdruk lager, dan komt er niet genoeg water uit de kraan. De maximale waterdruk die op dit paneel uitgeoefend mag worden bedraagt 5 bar.

De jets van het douchepaneel zijn uitgevoerd met speciale anti-kalk noppen. Deze anti-kalk noppen zorgen ervoor dat kalk zich niet kan hechten aan de jets. Hierdoor zijn ze ook gemakkelijk schoon te houden. Om te garanderen dat het douchepaneel kalkvrij en in perfecte staat blijft, is het aangeraden om het douchepaneel te drogen na de laatste douchebeurt.

Extra informatie

Merk

Badplaats

Inclusief montagemateriaal

Ja

Categorieën

Douchepanelen

Verpakkingsinhoud

Bij dit douchepaneel inbegrepen- Een montage set om het douchepaneel aan de muur te bevestigen.- Twee roestvrijstalen flexibele waterslangen met een lengte van 60 cm en met de standaard aansluiting van 1/2''.- Een handleiding voor het gebruik van het douchepaneel.

Verpakking lengte

30 cm

Verpakking hoogte

140 cm

Verpakking breedte

30 cm

Thermostatisch

Ja

Taal handleiding

Engels

Digitale temperatuurweergave

Nee

Kleur

Bruin

Aantal straalsoorten hoofddouche

1

Aantal straalsoorten handdouche

1

EAN

8720171703204

Artikelnummer

8720171703204

Gewicht

20 kg

Afmetingen

140 x 20 x 140 cm

Inclusief massagejets

Y

Materiaal

RVS

Snelle bezorgopties

Gratis verzending

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Badplaats – Douchepaneel Makalu – thermostaatkraan – RVS – Regendouche met massagejets” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

badplaats douchepaneel makalu thermostaatkraan rvs regendouche met
Badplaats – Douchepaneel Makalu – thermostaatkraan – RVS – Regendouche met massagejets