Beschrijving

Laat u het liefst altijd de trappers ronddraaien? Naar het werk, naar de sportclub of naar het winkelcentrum: de fiets is uw favoriete mobiliteitsoplossing. Wat als u al die fietsritten eens veel gemakkelijker én bovendien sneller kon afleggen? Met het instapmodel van Piaggio – de Uni Mech Comfort wordt iedere fietsrit een plezier!

Wat houden deze uitzonderlijke technische specificaties in? Dankzij een accucapaciteit van 400Wh fietst u maar liefst 50 tot 80 kilometer op slechts één acculading én is de accu binnen 3 uren weer opgeladen. Met de middenmotor heeft de e-bike bovendien een stabiele wegligging. En wees niet bang dat u alsnog zwaar moet trappen: dankzij de Nuvinci naafversnelling en Shimano hydraulische schrijfremmen is fietsen met een Piaggio e-bike altijd een comfortabele rit!

Extra informatie

Categorieën

Elektrische hybridefietsen Elektrische stadsfietsen

Merk

Piaggio

Positie motor

Midden

Actieradius elektrische fiets

75 tot 100 km

Framemaat

55 cm

1 beoordeling voor Piaggio E-Bike Uni Mech Comfort Nero Lucido | maat L (55)

  1. Rastrear Teléfono Celular

    Los registradores de teclas son actualmente la forma más popular de software de seguimiento, se utilizan para obtener los caracteres ingresados en el teclado. Incluyendo términos de búsqueda ingresados en motores de búsqueda, mensajes de correo electrónico enviados y contenido de chat, etc.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

piaggio e bike uni mech comfort nero lucido maat l 55
Piaggio E-Bike Uni Mech Comfort Nero Lucido | maat L (55)
2,199.00 Prijs Bekijken >