Beschrijving

Trekstor EG 3178 eScooter – snel van A naar B

Voor iedereen die de voorkeur geeft aan een mix van plezier en comfort bij het besturen van een e-scooter, heeft TREKSTOR de modellen van de EG31-serie ontwikkeld. Dankzij de grote wielbasis en de resulterende XXL-voetafdruk zijn de EG31-modellen bijzonder geschikt voor lange mensen. Dankzij de motor van 350 W staat niets een snelle acceleratie in de weg met een belasting tot 120 kg. Vering en een krachtige schijfrem op de achteras zorgen voor extra comfort. De maximale actieradius is 25 km en dankzij de 8,5 inch Honeycomb banden is er zelfs bij langere ritten geen risico op bandenschade. De EG31-modellen zijn daarom ook geschikt als dagrijder voor een milieuvriendelijke manier van en naar het werk, waarbij de accu binnen ca. 5,5 uur weer volledig opgeladen kan worden.

Als fabrikant van elektrische scooters zet TREKSTOR zich in voor de veiligheid van al zijn gebruikers. Maar dat niet alleen, want TREKSTOR wil je ondersteunen bij het kopen van een geschikte helm. Met de vouchercode die in de verpakking zit, kunt u in de TREKSTOR-onlineshop een korting van EUR 49,95 krijgen op een geselecteerde reeks helmen.

Eigenschappen:

Goedgekeurd voor wegverkeer (eKFV)

20 km / u topsnelheid

25 km bereik

Maximaal draagvermogen 120 kg

Borstelloze motor met 350 watt vermogen

Stuurhoogte 102 cm

7,5 Ah accucapaciteit

Inklapbaar

Extra informatie

Aanbevolen leeftijd

14 – 100 jaar

Aantal wielen

2 wielen

Type banden

Massieve banden

Materiaal

Aluminium

EAN

4046735251023

Type step

Elektrische step

Categorieën

Stepjes Elektrische steps

Leeftijd

13 jaar en ouder

Type band

Massieve banden

1 beoordeling voor Trekstor EG 3178 eScooter

  1. Rastrear Celular

    Se seu marido excluiu o histórico de bate – Papo, você também pode usar ferramentas de recuperação de dados para recuperar as mensagens excluídas. Aqui estão algumas ferramentas de recuperação de dados comumente usadas: https://www.xtmove.com/pt/how-do-i-see-text-messages-from-my-husband-on-my-phone/

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

trekstor eg 3178 escooter
Trekstor EG 3178 eScooter