Beschrijving

Zoekt u echt iets bijzonders? Bent u op zoek naar een eyecatcher en conversatiestarter die uw woning of werkomgeving een geheel nieuwe impuls geeft? Graag stellen wij u voor aan de Dimplex Prism 50! Een prachtige en exclusieve elektrische inbouwhaard die gebruik maakt van de revolutionaire Optiflame techniek. Deze elektrische wandhaard biedt enorme mogelijkheden qua plaatsing en presentatie. Deze moderne sfeerhaard is een stijlvolle sfeerbrenger die niet zal misstaan in uw huis, kantoor, winkel of restaurant!

Dimplex Optiflame, Elektrische vuur 2.0
De realistische vlamillusie van de Prism 50 wordt bereikt door Dimplex’s gepatenteerde Optiflame techniek. Deze revolutionaire techniek creëert een levensecht vlammenspel met behulp van doordacht geplaatste spiegeltjes op een draaiende as. Door de flakkerende lichtprojecties geeft de Optiflame techniek de Prism 50 zijn fascinerende optische illusie, een speels haardvuur in een meer dan bijzondere setting. Het gekleurde vlammenbed vormt samen met de “Ice Rocks” een stijlvol en origineel geheel. Verwonder u over de magische lichtreflecties die de “ijsschotsen” in “vuur en vlam” zetten, of geef uw eigen creativiteit de ruimte en personaliseer uw haard naar hartenlust.

Ervaar de kracht van licht, vuur & vlam
De Dimplex Prism kunt u door zijn platte design naadloos laten aansluiten op uw interieur. Door zijn opvallende ontwerp past hij bij zowel traditionele als moderne woonsituaties. Het multicolor LED-gloeibed geeft u de keus uit maar liefst 7 heldere kleuren licht. Met een simpele druk op de afstandsbediening kiest u de kleur die past bij uw stemming en bij de situatie Elke kleur beschijnt het ijskristal met flakkerende lichtpulsen waarbij elke kleur uw haard een geheel nieuw karakter lijkt te geven. De ijskristallen weerkaatsen het doordachte LED licht en krijgen zo een bijna magische gloed. Laat u optische verwennen door de Dimplex Prism 50, een elektrische sfeerhaard die u en uw gasten zal blijven verwonderen! Een stijlelement dat uw woning of werkomgeving zal verrijken!

Dimplex Prism 50, De sfeervolle LED haard met onbegrensde mogelijkheden
Bent u een liefhebber van een traditioneel vuurbeeld? Met een houtset in uw Prism is de houtvuur illusie helemaal compleet! Wilt u een moderne robuuste look creëren? Gebruik dan witte of gekleurde kiezels voor een bijzondere uitstraling. Wilt u bepaalde spullen uitlichten die u dierbaar zijn? Of wilt u uw product op een stijlvolle en originele wijze presenteren? Het vuur van de Prism 50 is een optische illusie zonder warmte en daardoor volkomen veilig en kindvriendelijk. Bij het indelen van de haard staat dus niets meer uw creativiteit in de weg. De mogelijkheden worden slechts beperkt door de grenzen uw eigen creativiteit! Wij zijn benieuwd naar uw ideeën!

Waarom elektrische haarden de wereld veroveren
Elektrische haarden zijn de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Nog niet zo heel lang geleden werden elektrische haarden verguist door echte haardliefhebbers. Het “vuur” was overduidelijk niet echt en de vlammen opvallend kunstmatig. Maar de tijd heeft niet stil gestaan! Door innovatieve ideeën en verrassende technieken is de elektrische sfeerhaard van nu een waardige tegenhanger van de klassieke gas- en houthaard geworden. Moderne elektrische haarden zoals de Dimplex Prism 50 geven een levensechte haardbeleving. Levensechte vlammen, een realistische gloed, en zelfs regelbare warmteafgifte. De moderne elektrische haard heeft het allemaal!

Voordelen van elektrisch vuur

Het is niet vreemd dat de elektrische sfeerhaard steeds meer liefhebbers weet te boeien. Het aantal voordelen dat een haard gedreven door elektriciteit biedt is namelijk erg groot! U hoeft geen rekening te houden met rookgassen dus u hoeft ook geen schoorsteen of andere afvoer te regelen. U verbrandt geen fossiele brandstoffen en bent dus erg milieubewust. Bij een elektrische haard bepaald u zelf of u het warmte element aanzet. Hierdoor kunt u ook in de zomermaanden genieten van het schouwspel van uw sfeerhaard. Heeft u in de wintermaanden toch behoefte aan warmte, dan bepaald u met behulp van de ingebouwde thermostaat zelf de warmteafgifte. Het onopvallend geplaatste warmte element kan ingesteld worden op 1kW en 2kW waardoor u de warmteafgifte kunt beheersen. Iets wat in moderne goed geïsoleerde woningen zeker een meerwaarde is. Een elektrische haard kunt u dus plaatsen op de plaats waar u hem het liefste ziet. Als inbouwhaard of inzethaard, de Dimplex Prism 50 is veelzijdig inzetbaar. Alles wat de Dimplex Prism 50 van u moet vragen is een stopcontact!

De Dimplex Prism 50 is 128 cm breed, 49,4 cm hoog en 17,9 cm diep.

Liever wat smaller? De Dimplex Prism 34 is 87 cm breed.
Liever wat breder? De Dimplex Prism 74 is 180cm breed.

De Dimplex Prism 50 wordt compleet geleverd, inclusief:

  • Dimplex Prism 50
  • Acryl “Ice Rock” interieur
  • Afstandsbediening + batterijen
  • Voedingskabel 150cm
  • Nederlandstalige handleiding
  • 2 jaar garantie met eigen servicedienst

Houtset: Driftwood Riverrock 50”
De houtset driftwood riverrock 50” veranderd uw Prisma in een klassiek en realistisch houtvuur!

Bestel de Dimplex Prism nu direct bij De Haardenexpert, of bel voor meer informatie.

Laagste prijs – Snelste levertijden – Beste service

Al ruim 10 jaar uw haardenspecialist!

Bent u overtuigd van de Dimplex Prism 50? In winkelmand

Extra informatie

Merk

Dimplex

EAN

5011139209900

Categorieën

Elektrische haarden

Type open haard

Elektrische haard

Timer

Nee

Thermostaat

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Automatisch uitschakelen

Nee

Gewicht verpakking

32500 gram

Model

Inbouw,Vrijhangend

Afmetingen product

128 x 17,9 x 49,4 cm

Afstandsbediening

Ja

Temperatuur veiligheid

Ja

Aan-uit schakelaar

Ja

Ingebouwd of verplaatsbaar

Wandmontage

Aantal warmtestanden

2

Kleur

Zwart

Vermogen

1000 tot 1500 watt

Plaatsing

Wandmontage

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dimplex Prism 50 – Elektrische sfeerhaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dimplex prism 50 elektrische sfeerhaard
Dimplex Prism 50 – Elektrische sfeerhaard
1,098.90 1,013.00 Prijs Bekijken >