Beschrijving

Elektrische haarden

Elektrische haarden zijn in de loop der jaren enorm ontwikkeld. Hierdoor hebben de vuurbeelden die worden ontwikkeld door de verschillende ‘brander’ technieken steeds meer weg van een echt houtvuurtje.

Het grote voordeel van elektrische haarden is dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Alleen de stekker hoeft in het stopcontact te worden gestoken en de haard kan al aangezet worden. kortom, geen installatie wat de kosten ook laag houdt. Daarnaast hoeft er om deze reden ook niet rondgesleept worden met brandstof, zoals houtblokken of zakken met pellets. (Vrijwel) elke elektrische haard wordt standaard geleverd met afstandsbediening. Hierdoor is het mogelijk om de haard op afstand te bedienen.

Elektrische haarden van Dimplex

Er kan wel gezegd worden dat Dimplex wereldwijd de grootste leverancier is van elektrische haarden. Daarbij hebben ze een groot scala aan inbouwhaarden, inzethaarden en vrijstaande haarden. Zo is er voor ieder wel wat wils. Wellicht is de Dimplex Sunningdale wel wat voor u.

Tijdloze klassieker

De Dimplex Sunningdale is een tijdloze klassieker. De sfeerhaard lijkt sprekend op een houtkachel en is een echte aanwinst voor ieder wooninterieur. De elektrische haard is vrijwel overal te plaatsen door het Plug and Play principe. U hoeft alleen maar een stopcontact in de buurt te hebben om te kunnen genieten van de haard! De Dimplex Sunningdale is voorzien van een Opti/Virtual systeem. Dit is kortgezegd een tecniek waarbij een LCD LED projectie wordt getoond van een vuurbeeld. Daarnaast is er bij een OptiVirtual systeem altijd een geluidsmodule toegevoegd. Dit geeft het allemaal net een extra dimensie.

De Dimplex Sunningdale heeft een ingebouwd verwarmingselement welke ingesteld kan worden op 1000 en op 2000 Watt. Wilt u alleen gebruik maken van het ‘vuurbeeld’? Dan zet u het warmte-element uit. De haard verbruikt dan slechts 40 Watt. Het warmte-element maakt samen met de levensechte Opti-Virtual techniek de ervaring compleet.

Standaard bijgeleverd:

  • Dimplex Sunningdale OptiVirtual haard
  • Geluidsmodule
  • Afstandsbediening
  • Houtset
  • Voedingskabel 1,5 meter
  • Handleiding

Bent u overtuigd van de Dimplex Sunningdale? In winkelmand

Extra informatie

Merk

Dimplex

Afmetingen product

44 x 63,2 x 65,7 cm

Vermogen

2000 tot 2500 watt

Kleur

Zwart

Aantal warmtestanden

3

Ingebouwd of verplaatsbaar

Vrijstaand

Aan-uit schakelaar

Ja

Temperatuur veiligheid

Nee

Afstandsbediening

Ja

Model

Vrijstaand

EAN

5011139207784

Gewicht verpakking

30000 gram

Automatisch uitschakelen

Nee

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Taal handleiding

Nederlands

Thermostaat

Ja

Timer

Nee

Type open haard

Elektrische haard

Categorieën

Elektrische haarden

Plaatsing

Vrijstaand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dimplex Sunningdale – Elektrische sfeerhaard” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dimplex sunningdale elektrische sfeerhaard
Dimplex Sunningdale – Elektrische sfeerhaard
2,059.00 Prijs Bekijken >