Beschrijving

De WE serie in de Jura Impressa lijn bevat wat betaalbare, maar toch ook erg innovatieve volautomaten. De Jura Impressa WE8 is uitgerust met het Puls-Extractie-Proces, ook wel P.E.P. genoemd. Dit zorgt ervoor dat de extractietijd bij het koffiezetten geoptimaliseerd wordt. Vooral bij het maken van een espresso of ristretto zal dit bijdragen aan een nog vollere en rijkere smaak welke steeds dichterbij een echte pistonmachine komt.

Ook is de WE8 voorzien van de vernieuwde Aroma G3 koffiemolen. Deze heeft slechts 2,5 seconden nodig om de bonen te malen voordat je koffie gezet wordt. Ook creërt deze molen tot 70% minder ‘voorraad’ aan gemalen koffie, waardoor je kopje koffie nog verser zal zijn.

Met de WE8 is het mogelijk om 2 kopjes koffie tegelijkertijd te zetten en ook het maken van, 1 tegelijkertijd, cappuccino of een macchiato is met behulp van de One-touch functie geen enkel probleem. Daarnaast heeft Jura voor het eerst gezorgd voor een vaatwasserbestendige melkschuimer. Dit maakt het reinigen hiervan natuurlijk een stuk eenvoudiger.

Kenmerkend voor alle Jura Impressa machines is natuurlijk de premium look, wat bij de WE8 natuurlijk ook niet ontbreekt. De machine is mooi afgewerkt in de bekende chroomkleur en ook het lekrooster is hierin meegenomen. Het mooie TFT kleurendisplay zorgt voor de finishing touch.

Daarnaast registreert de Jura WE8 nu zelf ook of je er al dan wel of niet een CLARIS-filterpatroon voor reiniging in hebt zitten. Dit hoef je dus niet langer meer handmatig in te stellen. Dit alles wordt geregeld door het nieuwe Intelligent Water System (I.W.S.).

Extra informatie

Geschikt voor type koffie

Koffiebonen

One touch koffiespecialiteiten

Café lungo, Espresso

Type melkopschuimer

Automatisch met slangetje

Instelbare maalgraad

Ja

Aantal kopjes per keer

2

Inhoud waterreservoir

3 liter inhoud

Materiaal maalschijven

Metaal

Merk

JURA

EAN

7610917152865

Categorieën

Espressomachines

Type koffie

Espresso, Gewone koffie

Type koffievulling

Koffiebonen

Melkopschuimmethode

Automatisch met slangetje

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jura Impressa WE8 EU Professional Espressomachine, dark inox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

jura impressa we8 eu professional espressomachine dark inox
Jura Impressa WE8 EU Professional Espressomachine, dark inox
1,749.00 Prijs Bekijken >