Beschrijving

De volautomatische koffiemachines van Dr.Coffee zijn de laatste 2 jaar heel populair geworden in de kleinzakelijke markt en – nu vele mensen thuis werken – ook in de thuismarkt! Met de kwaliteit van restaurantkoffie en het gemak van een volautomaat heb je de voordelen van beide werelden ineen. Doordat je met één druk op het scherm je keuze maakt uit wel 24 verschillende soorten koffie, maak je in een handomdraai alle koffievariaties die je wenst.

Belangrijkste kenmerken:

  • u kunt 2 espresso’s, lungo’s of 2 cappuccino’s tegelijk maken
  • watertank van maar liefst 8 liter (of directe wateraansluiting)
  • optioneel 2 jaar garantie

Deze machines maken uitstekende koffie vooral vanwege het zetsysteem en de programmeerbare settings. De smaak van een lekkere koffie komt o.a. tot stand door de combinatie van de maling, pre-brewing en de hoeveelheid water. Daarnaast is de kwaliteit van het water, de druk in de machine en laten we niet vergeten de koffiebonen van invloed op de smaak.

Vanwege de technisch doorontwikkelde koffiemachines is dit een betrouwbaar alternatief voor die ondernemers die hun personeel en zichzelf blij willen maken met iets wat ze toch graag willen: echt lekkere espresso of cappuccino op het werk! Het gemak is vergelijkbaar het bedienen van een ipad (en dat kunnen we allemaal) en de smaak kan tijdens het maken van de koffie zelfs worden bijgesteld.

Extra informatie

Categorieën

Espressomachines

Merk

Dr. coffee

Type koffie

Espresso, Gewone koffie, Heet water, Cappuccino, Latte macchiato, Cafe Latte, Ristretto, Espresso macchiato, 2x Cappuccino

Melkopschuimmethode

Automatisch met slangetje

Onderhoud en reiniging

Automatisch ontkalken, Automatisch reinigen melksysteem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koffiemachine Dr Coffee F11 met 8 liter watertank” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

koffiemachine dr coffee f11 met 8 liter watertank
Koffiemachine Dr Coffee F11 met 8 liter watertank
2,450.00 Prijs Bekijken >