Beschrijving

De Miele CM 7750 volautomatische koffiemachine kies je met een druk op de knop uit drie verschillende bonensoorten. Je kunt de machine ook automatisch laten kiezen voor de juiste bonen door de bonensoort vast te leggen per koffievariant. Dit geeft ontzettend veel mogelijkheden om je eigen favorieten samen te stellen.

Productomschrijving

De bediening van de Miele volautomaat CM 7750 koffiemachine is ontzettend intuïtief. Met de handige timer-functie wordt je koffie ‘s morgen automatisch gezet. Alleen geen kopje vergeten onder de uitloop te zetten.

Onderhoud
Ook het onderhoud en de reiniging van de machine zijn een fluitje van een cent dankzij de ingebouwde reinigingsprogramma’s en automatische ontkalkingsfunctie. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de afneembare onderdelen in de vaatwasser leggen en klaar ben je. Miele producten zijngemaakt om je het leven makkelijk te maken.

Eén, twee, veel kopjes koffie!
De Miele volautomaat CM 7750 zet net zo makkelijk één als twee kopjes koffie of thee tegelijk. De OneTouch for Two functie zorgt dat je twee kopjes kunt zetten zonder te hoeven wisselen of schuiven met kopjes. Heb je bezoek dan kan je ook eenvoudig een koffiekan zetten.

Extra sterke koffie en espresso
Hou je van sterke koffie of espresso, dan zal je blij zijn met de nieuwe DoubleShot functie van de Miele CM 7750. Selecteer je deze functie, dan wordt de normale hoeveelheid koffie of espresso bereid, maar dan met een dubbele portie bonen en een kortere doorlooptijd. Zo worden nog minder bitterstoffen uit de koffie opgelost en geniet je van een bijzonder zacht en vol aroma zonder bittere nasmaak.

Jouw persoonlijke koffie instelbaar en opgeslagen
Deze machine beschikt over maar liefst tien programmeerbare gebruikersprofielen, zodat elke individuele gebruiker met een simpele druk op de knop zijn favoriete instellingen kan selecteren. Dat scheelt tijd en gedoe, en je weet zeker dat je steeds opnieuw kunt genieten van een perfect gezette variant van jouw favoriete koffiespecialiteit.

20 verschillende warme dranken. Met één apparaat.

De nieuwe CM7 biedt een geheel nieuwe kijk op genieten: 20 verschillende warme dranken worden volledig automatisch bereid. En het beste: De CM7 beheerst niet alleen het bereiden van Italiaanse koffiespecialiteiten, maar ook het bereiden van verschillende soorten thee. Of u nu houdt van groene of zwarte thee, of van kruiden- of vruchtenthee: het water wordt altijd verwarmd tot de juiste temperatuur, zodat het thee-aroma optimaal vrij komt.


Uniek: de juiste bonensoort kiezen

Deze keuzevrijheid biedt een verrassende geur- en smaakbeleving: u bereidt uw koffiespecialiteit nu met de juiste bonensoort. De drie reservoirs bieden ruimte voor verschillende bonen. Als u de koffie bereidt, kiest u de juiste soort handmatig, of automatisch, als u de bonensoort vast instelt voor de betreffende koffievariant. Geniet van espresso van espressobonen: omdat er geen resten in het systeem achterblijven, is de bonenkeuze altijd puur.

Doordachte filtertechniek
Het filtersysteem beschikt over een filterkamer, die uitzet wanneer er water instroomt. Hierdoor worden de gemalen koffie en het water intensief gemengd en ontstaat er een nog sterker aroma. Nadat de koffie en het water gemengd zijn, daalt de waterdruk en krimpt de filterkamer. U kunt vervolgens genieten van een heerlijk kopje koffie met meer aroma en smaakbeleving.

De instellingen van uw favoriete drankje opslaan
Afhankelijk van de soort koffie en de intensiteit van de smaak kunt u zelf allerlei voorkeuren instellen in een van de maximaal 10 persoonlijke profielen. In een gebruikersprofiel slaat u alle instellingen voor uw lievelingsdrank op: maalhoeveelheid, watertemperatuur en -hoeveelheid en eventueel melkbereiding. Voor individuele smaakbeleving.


Ontkalkt automatisch

U hoeft de modellen CM 7500/CM 7550 en CM 7750 niet zelf te ontkalken, dit doet het apparaat voor u. De gepatenteerde uitvinding van Miele: door een patroon aan de achterzijde van het apparaat ontkalken deze apparaten zelfstandig, dagelijks op een door u te bepalen tijdstip. Zo kan hardnekkige kalkafzetting niet eens ontstaan. Het patroon gaat, afhankelijk van het gebruik 7 tot 12 maanden mee en kan gemakkelijk worden vervangen.

Witte thee
Witte thee is waardevol en kostbaar: om deze thee te maken worden jonge, nog niet geopende knoppen van theestruik gebruikt. Deze geven de thee de bijzonder milde en bloemige smaak. De verwerking moet behoedzamer gebeuren dan bij alle andere theesoorten. Witte thee moet ca. 2 minuten trekken, zodat het lichte en fijne aroma zich optimaal kan ontvouwen.

Standaard meegeleverd

  • RVS melkreservoir 0,5L
  • Reinigingstabletten
  • Ontkalkingscartridge
  • Handleiding

Extra informatie

One touch koffiespecialiteiten

Ristretto, Espresso macchiato, Espresso, Cappuccino, Café lungo, Café Latte, 2x Cappuccino

Type melkopschuimer

Automatisch met slangetje

Aantal kopjes per keer

2

Inhoud waterreservoir

2,2 liter inhoud

Materiaal maalschijven

Metaal

Merk

Miele

EAN

4002516073406

Taal handleiding

Nederlands

Categorieën

Espressomachines

Type koffie

Espresso, Gewone koffie, Cappuccino, Cafe Latte, Ristretto, Espresso macchiato, 2x Cappuccino

Melkopschuimmethode

Automatisch met slangetje

Espressomachine inclusief

Cappuccino met 1 knopdruk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Miele CM 7750 CoffeeSelect Vrijstaande koffiemachine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miele cm 7750 coffeeselect vrijstaande koffiemachine
Miele CM 7750 CoffeeSelect Vrijstaande koffiemachine
2,799.00 Prijs Bekijken >