Beschrijving

Met de Selsiuz Haaks Gold met Titanium Combi boiler heb je maar één kraan op het aanrecht voor koud, warm en kokend water.

De kraan is uitgerust met een druk-draai-bedienings-knop voor volmaakte veiligheid. Hij wisselt direct van koud naar kokend water en andersom zonder dat de uitloop van de kraan warm wordt.

Je gebruikt de Selsiuz Titanium Combi boiler wanneer je geen warm water leiding hebt in je keuken en je wilt wel over warm water kunnen beschikken. De Selsiuz Titanium Combi boiler levert je direct 3,7 liter kokend water of ongeveer 8 liter warm water van +/- 55 graden celsius.

Wanneer de boiler helemaal leeg is, is deze in 18 minuten weer helemaal opgewarmd. Door de zeer goede isolatie is de Selsiuz Titanium boiler ook zeer zuinig in het gebruik (Energielabel A) Het stand-by verbruik is maar 10 eurocent per dag.

Heb je wel een warm water leiding en je wilt deze aansluiten op je Selsiuz Titanium boiler om zo beschikking te hebben over direct en ‘onbeperkt’ warm water kies dan niet voor een Selsiuz Titanium Combi reservoir maar voor de Selsiuz Haaks Gold met Titanium Combi Extra (Combi+) reservoir.

Selsiuz TITANIUM boiler

Het voordeel van de Selsiuz TITANIUM boiler ten opzichte van de gewone Selsiuz boiler is dat zich aan Titanium geen stoffen, zoals bijvoorbeeld kalk, hechten. Daarom is in gemeenten met een waterhardheid hoger dan 10dH (Duitse Hardheid) een Selsiuz waterfilter bij de TITANIUM boiler niet verplicht voor de garantie. Uiteraard kun je het filter alsnog aanschaffen omdat het filter verontreinigingen, waaronder kalk, uit het water haalt waardoor je kopje thee nog lekkerder gaat smaken.

wat zit er in het pakket?

Elk Selsiuz kokend water kraan pakket bevat de volgende items:

– De gekozen Selsiuz kraan,

– De gekozen boiler + toebehoren,

– Een duidelijke Selsiuz installatiehandleiding,

– Al het aansluitmateriaal uit de Selsiuz installatiehandleiding.

Kortom een compleet pakket zodat jij je Selsiuz kokend water kraan set professioneel en snel kunt aansluiten!

Extra informatie

Merk

Selsiuz

Kleur

Multi

Kokend-water-kraan

Ja

Montage

Opbouw

Handvat

1 handvat

Vorm uitloop

U-uitloop

Draaibare uitloop

Nee

Uittrekbare uitloop

Nee

Fabrieksgarantie

3 jaar

EAN

8711647077622

Materiaal

RVS

Categorieën

Keukenkranen

Opties kraan

Kokend-water-kraan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Selsiuz Haaks Gold met TITANIUM Combi boiler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

selsiuz haaks gold met titanium combi boiler
Selsiuz Haaks Gold met TITANIUM Combi boiler