Beschrijving

De Selsiuz XL Gold met Titanium boiler is een 3-in-1 kraan met een heel opvallend design.

De kraan is voorzien van een lage uitloop voor alleen kokend water en een hoge flexibele uitloop met spoeldouche voor warm en koud water. Op de spoeldouche zit een knop waarmee je kan om schakelen tussen een normale- en een douchestraal.

Door de fraaie vormgeving staat de kraan prachtig bij elk keukenblad en is hij ook uitermate geschikt voor eilandkeukens.

LET OP: Vanwege de grootte van de kraan is montage direct op een spoelbak niet aan te raden.

De druk-draai knop op de kraan voor kokend water dient als een uitstekende kindbeveiliging. Druk-draai wil zeggen dat je met één hand een knopje indrukt en een knop draait. Laat je de knop los dan stopt de kraan gelijk! Ook wordt de kraanuitloop zelf niet heet bij het tappen van warm of kokend water.

Daarnaast vinden veel mensen het fijn dat de kokend waterstraal uit deze kraan compact is waardoor je weing tot geen gespetter van kokend water krijgt.

Je gebruikt de Selsiuz Titanium Combi boiler wanneer je geen warm water leiding hebt in je keuken en je wilt wel over warm water kunnen beschikken. De Selsiuz Titanium Combi boiler levert je direct 3,7 liter kokend water of ongeveer 8 liter warm water van +/- 55 graden celsius.

Wanneer de boiler helemaal leeg isis deze in 18 minuten weer helemaal opgewarmd. Door de zeer goede isolatie is de Selsiuz Titanium boiler ook zeer zuinig in het gebruik (Energielabel A) Het stand-by verbruik is maar 10 eurocent per dag.

Heb je wel een warm water leiding en je wilt deze aansluiten op je Selsiuz Titanium boiler om zo beschikking te hebben over direct en ‘onbeperkt’ warm water kies dan niet voor een Selsiuz Titanium Combi reservoir maar voor de Selsiuz XL Gold met Titanium Combi Extra (Combi+) reservoir.

Selsiuz TITANIUM boiler

Het voordeel van de Selsiuz TITANIUM boiler ten opzichte van de gewone Selsiuz boiler is dat zich aan Titanium geen stoffen, zoals bijvoorbeeld kalk, hechten. Daarom is in gemeenten met een waterhardheid hoger dan 10dH (Duitse Hardheid) een Selsiuz waterfilter bij de TITANIUM boiler niet verplicht voor de garantie. Uiteraard kun je het filter alsnog aanschaffen omdat het filter verontreinigingen, waaronder kalk, uit het water haalt waardoor je kopje thee nog lekkerder gaat smaken.

wat zit er in het pakket?

Elk Selsiuz kokend water kraan pakket bevat de volgende items:

– De gekozen Selsiuz kraan,

– De gekozen boiler + toebehoren,

– Een duidelijke Selsiuz installatiehandleiding,

– Al het aansluitmateriaal uit de Selsiuz installatiehandleiding.

Kortom een compleet pakket zodat jij je Selsiuz kokend water kraan set professioneel en snel kunt aansluiten!

Extra informatie

Merk

Selsiuz

Kleur

Multi

Kokend-water-kraan

Ja

Montage

Opbouw

Handvat

1 handvat

Vorm uitloop

C-uitloop

Draaibare uitloop

Nee

Uittrekbare uitloop

Nee

Fabrieksgarantie

3 jaar

EAN

8711647077660

Materiaal

RVS

Categorieën

Keukenkranen

Opties kraan

Kokend-water-kraan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Selsiuz XL Gold met TITANIUM Combi boiler” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

selsiuz xl gold met titanium combi boiler
Selsiuz XL Gold met TITANIUM Combi boiler