Beschrijving

Krachtig en voordelig laden. De Nieuwe Home Premium.

Toekomstbestemdig,
Station heeft een instelbaar laadvermorgen van 7,4 – 22 kW. Nooit meer uw laadstation vervangen omdat u altijd het maximale vermogen kunt vragen van uw laadstation voor elk type auto. De Home Premium is dus geschikt voor alle voertuigen, ook voor toekomstige elektrische voertuigen.

Installatie,
Door de e-Click kunt u de installatie gemakkelijk en snel uitvoeren. U monteerd de basismodule aan de wand en plaatst er vervolgens het station op.

Premium, in alle opzichten
De Home Premium is net een stap verder. Ontwikkeld met oog op de toekomst en als functionele en fraaie toevoeging van uw garage of parkeerplaats. De aandacht voor detail is duidelijk zichtbaar, zo is de Home Premium uitgerust met een bewegingssensor waardoor de LED uitschakeld wanneer er geen beweging is.

Rijke standaard uitrusting
Een betaalbaar premium product met een rijke standaarduitrusting? De Home Premium is hét perfecte laadstation voor de persoon die net even meer wenst. Uniek aan de Home Premium is dat het laadpunt gemakkelijk te installeren is waardoor kosten worden bespaard. Desgewenst verkrijgbaar met een vaste laadkabel, welke gemakkelijk kan worden opgeborgen aan de kabelhouder. Plug simpelweg de laadkabel in om te laden en haal ‘m eruit om te kunnen rijden. Veilig, simpel en snel.

Zekerheid en betrouwbaarheid
Dankzij de slimme beveiligingsfuncties is de Home Premium een uiterst veilig laadpunt. Gekeurd door onafhankelijke instanties en volgens de actuele IEC normen. Door toepassing van de nieuwste technieken is het laadpunt gemaakt voor veilig en betrouwbaar, snel laden. De Home Premium is geschikt voor alle voertuigen, ook voor toekomstige elektrische voertuigen.

Extra informatie

Type laadpaal

Wallbox

Laadcapaciteit

11 kW, 3.7 kW, 7.4 kW, 22 kW

Elektriciteitsaansluiting thuis

3-fase

Laadaansluiting

Wandcontactdoos

Laadpassysteem

Nee

Toepasbaarheid

Universeel

EAN

4062018000256

Kleur

Antraciet

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte

225 cm

Verpakking hoogte

235 cm

Verpakking lengte

515 cm

Categorieën

Laadpalen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Laadstation auto standaard 22 kW (toekomstbestendig), laadpaal auto, autolader” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

laadstation auto standaard 22 kw toekomstbestendig laadpaal auto autolader
Laadstation auto standaard 22 kW (toekomstbestendig), laadpaal auto, autolader