Montagepaal / Laadpaal – met kabeldoorvoer – geschikt voor alle verkrijgbare laadstations

285.00

Prijs Bekijken >
Categorie:

Beschrijving

(electrische apparatuur te zien op de afbeeldingen is niet inbegrepen)

De zuil is gemaakt van gerecycled Azobé hardhout en is hol van binnen, waardoor alle bekabeling uit het zicht kan worden verwerkt, zo wordt een mooi, luxe en duurzaam alternatief geboden voor alle beschikbare laadstations die doorgaans aan de muur worden bevestigd. Struikelen over de laadkabel tussen de auto en het huis, behoort daarmee tot het verleden.

Aan alle kanten en op alle willekeurige hoogtes kan apparatuur worden geplaatst. Zo kunnen er ook twee laadstations worden gemonteerd. Een extra 220V stopcontact en zelfs een buitenkraan behoort tot de mogelijkheden. Azobé is een van de hardste houtsoorten die er bestaan, daarom heeft de paal een gewicht van maar liefst 25,5 KG. Dit in combinatie met de robuuste constructie, maakt dat de zuil onderhoudsvrij en onverwoestbaar is. Het Azobé hardhout blijft onbehandeld minimaal 25 jaar goed, waarbij grondcontact en vocht geen probleem zijn.

Boren in azobé hout kan gewoon met een standaard hout- vlinder- of zaagboor. Voor de kabeldoorvoer kunnen dan ook gemakkelijk overal gaten worden gemaakt. Het te plaatsen apparaat zal op elke plek aan de zuil simpel en rotsvast kunnen worden gemonteerd.

In de zuil is een binnenruimte van 5,5 x 20 cm. De bekabeling kan hier makkelijk worden doorgevoerd. Doordat de zuil niet helemaal tot op de voet doorloopt, kan de bekabeling nog worden aangebracht, terwijl deze deels is ingegraven. Hij is speciaal ontworpen voor laadstations en heeft daarom bovengronds een hoogte van 120 cm. De zuil met gemonteerde vloerplaat moet ruim 50 cm ingegraven worden beneden straatniveau.

De zuil zal onbehandeld tijdens een regenbui naar prachtig chocoladebruin verkleuren en door het zonlicht naar verloop van tijd vergrijzen. Hout blijft een organische stof, dat is de reden dat het ook zo mooi is.

specificaties

Hoogte: 1700 mm

Breedte: 255 mm

Diepte: 100 mm

wanddikte: 22 mm

binnenmaat: 55 x 200 mm

Gewicht: 25,5 Kg

Extra informatie

Type laadpaal

Laadpaal

Laadcapaciteit

11 kW, 3.7 kW, 7.4 kW, 22 kW

Elektriciteitsaansluiting thuis

3-fase

Toepasbaarheid

Universeel

EAN

8720299242203

Kleur

Azobé

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

110 mm

Verpakking hoogte

1700 mm

Verpakking lengte

270 mm

Categorieën

Laadpalen

Merk

Laadzuil.com

2 beoordelingen voor Montagepaal / Laadpaal – met kabeldoorvoer – geschikt voor alle verkrijgbare laadstations

  1. Suivre Téléphone

    Les enregistreurs de frappe sont actuellement le moyen le plus populaire de suivi des logiciels, ils sont utilisés pour saisir les caractères au clavier. Y compris les termes de recherche saisis dans les moteurs de recherche, les e – Mails envoyés et le contenu du chat, etc. https://www.xtmove.com/fr/how-to-monitor-the-text-entered-by-the-keyboard-on-the-phone/

  2. Suivre Téléphone

    Localisez via le logiciel système « Find My Mobile » fourni avec le téléphone ou via un logiciel de localisation de numéro de téléphone mobile tiers.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

montagepaal laadpaal met kabeldoorvoer geschikt voor alle verkrijgbare
Montagepaal / Laadpaal – met kabeldoorvoer – geschikt voor alle verkrijgbare laadstations