Beschrijving

De Wallbox Pulsar 11 kW is een compacte, praktische en intelligente oplader voor elektrische voertuigen en is eenvoudig aanpasbaar aan elke installatie thuis of op de zaak. Beheer kan via de Wallbox-app en myWallbox-portal via Bluetooth.

Deze Wallbox Pulsar met vaste type 2 laadkabel is geschikt voor 3 fasig opladen met maximaal 3 x 16A (11 kW) van uw elektrische auto of plugin hybride auto.

Dit laadstation is dus geschikt om uw auto op te laden met maximaal 3 x 16A (11 kW), maar u kunt dit instellen in waardes tussen 6A en 16A zodat dit laadstation prima toepasbaar is op elke netaansluiting.

myWallbox-portal via Bluetooth

U kunt uw Pulsar via de myWallbox-portal via een mobiele app of de webportal configureren en bewaken via Bluetooth. Met de myWallbox-portal krijgt u realtime informatie over o.a. verbruik, oplaadtijd en energiekosten. U kunt rapporten over uw verbruik downloaden en historische laadgegevens inzien en u kunt uw oplader op afstand configureren. U kunt de laadstroom instellen en u kunt het laadstation vergrendelen en ontgrendelen om misbruik te voorkomen.

Wallbox-app via Bluetooth

U kunt alle apparaatinstellingen vanaf uw mobiele telefoon of tablet inzien en beheren via de Wallbox-applicatie. De functies van de app zijn o.a. het instellen van de laadstroom, het vergrendelen en ontgrendelen van het laadstation, het inplannen van laadsessies (bijvoorbeeld op het moment dat de energieprijs lager is) en meer.

Planbare oplaadsessies

U kunt het laden van uw Walbox Pulsar plannen. U kunt via de app instellen op welke tijden uw lader wel of niet actief moet zijn met laden. Het voordeel hierbij is dat wanneer u gebruik maakt van piek- en daltarieven voor uw energieafname, dat u kunt instellen dat uw auto alleen laadt tijdens de daltarieven. Hierdoor rijdt u goedkoper met uw elektrische auto.

Vaste laadkabel aan het laadstation

De bijgeleverde laadkabel heeft een vaste verbinding met lader. Hierdoor is het niet meer nodig om de kabel elke keer uit de kofferbak te halen. U hoeft alleen de steker uit de houder te pakken en in de auto te steken om het opladen te starten.

Lengte van de vaste laadkabel

De lengte van de vaste bijgeleverde laadkabel is 5 meter.

Auto’s met een type 2 aansluiting
Dit laadstation is geschikt voor auto’s met een type 2 aansluiting aan de zijde van de auto. U kunt dit herkennen aan de 7 polige aansluiting van uw laadingang op uw auto. Dit laadstation is geschikt voor type 2 auto’s met 3 x 16A aan laadvermogen (dit laadstation laadt met maximaal 3 x 16A, dus 11kW).

Belangrijkste functies
Hierbij een overzicht van de belangrijkste functies van de Walbox Pulsar:

  • Connectiviteit via Bluetooth
  • Compact en modern ontwerp
  • LED’s voor de oplaadstatus

Extra informatie

Type laadpaal

Wallbox

Laadcapaciteit

11 kW

EAN

8436575270296

Taal handleiding

Duits

Categorieën

Laadpalen

Snelle bezorgopties

Gratis verzending

2 beoordelingen voor Wallbox Pulsar 11 kW – EV Laadstation Wit type 2 met 5 meter kabel

  1. Rastrear Teléfono Celular

    Ahora, la tecnología de posicionamiento se ha utilizado ampliamente. Muchos automóviles y teléfonos móviles tienen funciones de posicionamiento, y también hay muchas aplicaciones de posicionamiento. Cuando se pierde su teléfono, puede utilizar estas herramientas para iniciar rápidamente solicitudes de seguimiento de ubicación. ¿Entiende cómo ubicar la ubicación del teléfono, cómo ubicar el teléfono después de que se pierde? https://www.xtmove.com/es/how-to-track-someones-phone-location-by-cell-phone-number-online-for-free/

  2. Rastrear Teléfono Celular

    Cuando intenta espiar el teléfono de alguien, debe asegurarse de que no encuentren el software una vez que esté instalado.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wallbox pulsar 11 kw ev laadstation wit type 2 met 5 meter kabel
Wallbox Pulsar 11 kW – EV Laadstation Wit type 2 met 5 meter kabel