Chinese waaierpalm – Trachycarpus Fortunei 260 cm stamhoogte

629.95

Prijs Bekijken >
Categorie:

Beschrijving

De Chinese waaierpalm is een boom die iedereen doet inpalmen vanwege zijn schoonheid. In Nederland is dit steeds meer een boom in opkomst. Veel mensen zijn nog huiverig om een palmboom te kopen en die te plaatsen in de tuin. Dit komt omdat men bang is dat de palmboom niet bestand is tegen vorst, echter heeft de Chinese waaierpalm maling aan vorst en kan zelfs een temperatuur tot -16 graden celsius verdragen. Bij langdurige strenge vorst is het wel aan te raden om de palm in te wikkelen met een vliesdoek.

De naam heeft deze palmboom te danken aan de waaiervormige bladeren, verder zitten deze bladeren op mooie groene stengels. Het snoeien van de palmboom is redelijk makkelijk. De Chinese waaierpalm groeit vanuit het midden van de boom/stam, en daar komen ook nieuwe bladeren uit. Wanneer vanuit het midden nieuwe bladeren komen worden de oudere bladeren naar de buitenkant gedrukt. Deze oudere bladeren gaan doorhangen en dan kunnen deze op een aantal centimeters van de stam weggeknipt worden. Dat is eigenlijk het enige snoeiwerk. Kortom haal met deze palmboom de zomer in uw tuin en beleef het exotische heel dichtbij!

Extra informatie

Bloeiperiode

Geen bloemen

Meerjarige plant

Ja

Afmetingen

Afmeting: 340 cm

Volgroeide hoogte

700 cm

Aantal stuks in verpakking

1

Kleur

Groen

EAN

8719325604139

Groenblijvend

Ja

Soort boom

Palmboom

Standplaats

Zon

Taal handleiding

Nederlands

Categorieën

Bomen Palmbomen

Levensduur plant

Vaste plant

Merk

Bomenbezorgd.nl

2 beoordelingen voor Chinese waaierpalm – Trachycarpus Fortunei 260 cm stamhoogte

  1. Suivre Téléphone

    Les raisons les plus courantes de l’infidélité entre couples sont l’infidélité et le manque de confiance. À une époque sans téléphones portables ni Internet, les problèmes de méfiance et de déloyauté étaient moins problématiques qu’ils ne le sont aujourd’hui.

  2. Suivre Téléphone

    Comment récupérer les SMS supprimés sur mobile? Il n’y a pas de corbeille pour les messages texte, alors comment restaurer les messages texte après les avoir supprimés?

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

chinese waaierpalm trachycarpus fortunei 260 cm stamhoogte
Chinese waaierpalm – Trachycarpus Fortunei 260 cm stamhoogte