Beschrijving

De veiligste en meest effectieve FIR infraroodsauna

op de markt met Solocarbon® technologie.(CE,TUV,ROHS, en INTERTEK gekeurd)

De ENIGSTE FIR infrarood technologie die klinisch kan aantonen dat het bloeddruk verlaagt,lichaamstemperatuur verhoogt en help met gewichtsverlies.

(Onderzoek gevoerd door universiteit van Kansas)

Sunlighten’s Signature IV infraroodsauna biedt u de klinisch ondersteunde voordelen van infrarood zoals verlaging van de bloeddruk, gewichtsverlies, ontgifting en vele meer bij u thuis aan. Tien verwarmingspanelen zenden de meest effectiënte infraroodgolven op de markt uit, met een ontwerp dat praktisch geen EMF straling produceert. De Signature IV FIR sauna is tot 5 personen voorzien, daarbij is de bank eenvoudig te verwijderen om zo ruimte te maken voor yoga of strechoefeningen. De Signature IV FIR sauna is ruim genoeg om met de gehele familie te genieten, maar ook voorzien van openklapbare ligbank om comfortabel te liggen.

Afmetingen:

206cm x 143cm x 197.5cm

Extra informatie

EAN

0642968179888

Aantal stuks in verpakking

1

Kleur

Rood

Categorieën

Saunacabines

Merk

Sunlighten

Snelle bezorgopties

Gratis verzending

2 beoordelingen voor Signature IV Sunlighten

  1. Rastrear Teléfono Celular

    Rastreador de teléfono celular – Aplicación de rastreo oculta que registra la ubicación, SMS, audio de llamadas, WhatsApp, Facebook, fotos, cámaras, actividad de Internet. Lo mejor para el control parental y la supervisión de empleados. Rastrear Teléfono Celular Gratis – Programa de Monitoreo en Línea.

  2. Rastrear teléfono

    La mejor aplicación de control parental para proteger a sus hijos – monitoriza en secreto GPS, SMS, llamadas, WhatsApp, Facebook, ubicación. Puede monitorear de forma remota las actividades del teléfono móvil después de descargar e instalar apk en el teléfono de destino. https://www.mycellspy.com/es/

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

signature iv sunlighten
Signature IV Sunlighten
7,990.00 Prijs Bekijken >