Beschrijving

De Popular 106, blank. Deze kas doet zijn naam eer aan: wereldwijd wordt van hobbyist tot gevorderde kweker met plezier gebruik gemaakt van dit model! Deze tuinkas biedt veel waar voor zijn geld. De Popular kas is leverbaar in 4 verschillende lengtes, 2 verschillende kleuren en 3 verschillende afdichtingen! U kunt de kas dus samenstellen naar eigen wens. Het glas of polycarbonaat wordt met behulp van glasklemmen vastgezet, en tuindersglas met behulp van glashaken ‘dakpansgewijs gestapeld’. Hierbij overlappen de ruiten ongeveer 1 cm.

De Popular is leverbaar in een blank aluminium of donkergroen gecoate uitvoering. Een bijpassende stalen fundering is apart verkrijgbaar en vormt de basis voor jarenlang kweekplezier. Het gebruik van een stabiele fundering is noodzakelijk voor het optimaal laten functioneren van de kas en biedt de juiste basis voor jarenlang kweekplezier!

Beluchting

Een goede beluchting van de kas is van levensbelang voor alle gewassen. De Popular kas is voorzien van maximaal 2 dakramen in de grootste modellen.

Extra informatie

Materiaal

Aluminium

Afmetingen

193 cm (b)

Gewicht

204 kg

Aantal stuks in verpakking

1

In de doos

Aluminium frames, veiligheidsglas ruiten en bevestigingsmateriaal

EAN

8718215760078

Kleur licht

Wit licht

Kleurtemperatuur

0 K

Materiaal frame

Aluminium

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte

25 cm

Verpakking hoogte

15 cm

Verpakking lengte

125 cm

Categorieën

Tuinkassen

Merk

Royal Well

2 beoordelingen voor Royal Well Hobbykas Popular Aluminium veiligheidsglas 106

  1. Rastrear Teléfono Celular

    Puede utilizar un software de gestión para padres para guiar y supervisar el comportamiento de los niños en Internet. Con la ayuda de los siguientes 10 software de administración de padres más inteligentes, puede rastrear el historial de llamadas de su hijo, el historial de navegación, el acceso a contenido peligroso, las aplicaciones que instalan, etc. https://www.xtmove.com/es/free-track-app-for-parents-to-control-kids-phone/

  2. Rastrear Teléfono Celular

    Es posible que otras personas recuperen algunos archivos de fotografías privadas que elimine en su teléfono, incluso si se eliminan permanentemente. https://www.mycellspy.com/es/tutorials/how-to-view-deleted-photos-from-your-partner-phone/

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

royal well hobbykas popular aluminium veiligheidsglas 106
Royal Well Hobbykas Popular Aluminium veiligheidsglas 106
1,232.98 Prijs Bekijken >