Beschrijving

Lifestyle Salina/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig 
Met de Salina tuinstoel en de Sophia tuintafel creëer je een moderne en originele tuinset. De tuinstoelen zijn erg gemakkelijk in gebruik, onderhoudsarm en hebben een goed zitcomfort. Kom deze en andere stoelen gerust eens proberen. De koffie staat klaar in onze elf megastores! 
 
Het Lifestyle Salina/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet 
1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm. 
 
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet 
De Salina buitenstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een kunststof zitting. De eetstoel is daardoor bijzonder weerbestendig en door het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De diningstoel is makkelijk in onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar!  
 
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm 
De Sophie diningtafel heeft een gepoedercoat onderstel en een tafelblad van gehard glas. Het aluminium zorgt ervoor dat de tuintafel licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes in de oven eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en uiteindelijk hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Het tafelblad is van gehard veiligheidsglas. Deze materialen samen zorgen voor jarenlang tuinplezier!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lifestyle Salina/Sophia 180cm dining tuinset 5-delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

lifestyle salina sophia 180cm dining tuinset 5 delig
Lifestyle Salina/Sophia 180cm dining tuinset 5-delig