Waarom een vrijstaande badkuip ook in jouw inrichting past

Ben jij van plan om je badkamer een nieuwe lift te geven? Dan kun je een vrijstaande badkuip overwegen. Dit is een nieuwe trend die steeds populairder wordt, en het heeft vele voordelen. Het is namelijk een echte eyecatcher voor in jouw inrichting. Lees hier waarom een vrijstaande badkuip ook bij jou in het huis past.

Een vrijstaande badkuip: wat is het?

De meest populaire optie voor een badkuip is een ingebouwde badkuip. Dit is vaak de meest gekozen optie en is slim voor kleinere badkamers. Echter, zoals de naam het al zegt is de vrijstaande badkuip los van de muur, en kan dus overal geplaatst worden. Zo heb je alle vrijheid om jouw ruimte in te richten zoals jij wilt. Er zijn talloze stijlen van vrijstaande badkuipen, en voor elke soort inrichting vindt je wel een gepaste badkuip. 

De voordelen van een vrijstaande badkuip

Er zijn veel redenen waarom jij zou willen kiezen voor een vrijstaande badkuip. Ten eerste is het een echte eye-catcher. De badkuip trekt meteen meer aandacht en straalt een luxe sfeer uit die je niet overal zult vinden. Een vrijstaande badkuip geeft een écht spagevoel in jouw eigen huis, wat vooral fijn is na een lange dag. 

Verder hoef je niet alleen de badkuip in je badkamer te plaatsen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de badkuip in je slaapkamer, of zelfs je woonkamer te plaatsen. Je hebt dus alle vrijheid om jouw eigen ruimtes in te richten. Ook is een vrijstaande badkuip zeer makkelijk in onderhoud en schoonmaak. Je hebt namelijk makkelijk toegang tot elke zijde van de badkuip, in tegenstelling tot een inbouw badkuip. Dit zorgt er voor dat je makkelijk kunt schoonmaken en drogen in elk hoekje van de badkuip, net zoals de vloer rond de badkuip. En boven alles op is een vrijstaand bad ook nog eens een goedkopere optie met betrekking tot installatie! Je hoeft namelijk alleen te zorgen voor de afvoer en wateraansluiting, en je hoeft je geen zorgen te maken over de inbouw in de muur. Dit geeft ook vrijheid en ruimte om de badkuip te verwijderen wanneer je dat wilt. 

Wanneer past een vrijstaande badkuip bij jouw interieur?

Een vrijstaande badkuip is ideaal voor grotere ruimtes, waar je ruimte op wilt vullen. Door de grote diversiteit aan verschillende stijlen en modellen kun je in elke stijl inrichting een vrijstaande badkuip plaatsen, van modern tot traditioneel. Heb je bijvoorbeeld een grotere badkamer waar je de ruimte hebt? Dan is een vrijstaande badkuip perfect! Of misschien wil je je badkuip plaatsen in jouw slaapkamer of woonkamer. Het is hierbij handig om een deel van de vloer betegeld te hebben, aangezien tapijt natuurlijk snel nat kan worden.

Een vrijstaande badkuip straalt direct een moderne en luxe sfeer uit, en kan een ruimte multifunctioneel maken. Je kan elk aspect van de badkuip naar jouw eigen stijl creëren, of je nou zoekt naar een traditionele en luxe sfeer, of een moderne en minimalistische sfeer. 

Thuis lekker badderen

Geniet in jouw eigen vrijstaande badkuip met een dikke laag schuim!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: