Welk merk kokend water kraan kopen?

Een kokend water kraan brengt gemak in het dagelijkse leven. Daarom is het nu voor velen een favoriet, en onmisbaar in de keuken. Het is perfect voor tijdens het koken, of voor een kopje thee of koffie. Ben jij ook van plan om een kokend water kraan te kopen, maar weet je niet welk merk het beste is? Misschien zoek je wel naar extra functies, of wil je gewoon een simpel model. In dit artikel worden de meest bekende merken kokend water kranen uitgelegd, om de keuze wat makkelijker te maken. 

Quooker

Wanneer je aan een kokend water kraan denkt, is waarschijnlijk een van de eerste gedachtes: Quooker. Dit is namelijk een groot merk die zeer bekend is in kokend water kranen. Quooker heeft veel verschillende lijnen, en er zijn over de jaren vele modellen uitgebracht. Dit zorgt voor ruimere keuze voor verschillende wensen. Het fijne aan Quooker is ook dat er voor elk budget iets te krijgen is. Zo zijn er erg betaalbare modellen met de basisfuncties, maar ook wat prijzigere modellen met extra functies. Quooker kokend waterkranen zijn verkrijgbaar met opties zoals koel water, of zelfs bruisend water. In dit aspect is Quooker een van de voorlopers in de markt op gebied van innovatie.

Franke

De heet waterkranen van Franke zijn ontworpen met een simplistisch design en functies. De 3-in-1 kranen zijn ontworpen met een kinderslot voor veiligheid, en bezitten een extra koelwater functie. Qua design zijn ze te verkrijgen in zwart of klassiek zilver, wat zorgt voor een simpele, maar klassieke uitstraling. De prijzenklasse ligt bij Franke net wat hoger dan bij Quooker, en er is weinig ruimte voor het op maat maken van de kraan. Zo zijn er weinig toegevoegde functies. Echter, de kranen zijn ontworpen op een manier dat ze in elke keuken passen en geschikt zijn voor elk huishouden.

Grohe

Wanneer je naar een kokend waterkraan zoekt met een stijlvol design, kan je wellicht kijken bij het assortiment van Grohe. Het merk beschikt over kranen met LED verlichting en moderne bogen, die tegelijkertijd ook erg functioneel zijn. De Grohe RED lijn is een opkomer in de markt, en door het design in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit van de kranen is het een erg goede optie. Het nadeel aan Grohe is dat de prijzenklasse net wat hoger ligt dan merken zoals Quooker, waardoor het wat minder toegankelijk is voor elk huishouden. De prijs valt echter wel weer terug te zien in de kwaliteit van de kranen.

Selsiuz

In tegenstelling tot Grohe, is Selsiuz direct gespecialiseerd in heet water kranen. Selsiuz biedt een ruim aanbod van 3-1 kokend waterkranen, waarbij gemak en gebruiksvriendelijkheid erg hoog staat. Het aanbod van Selsiuz is zeer aanpasbaar en toegankelijk voor elke keuken, en de kraan kan worden aangepast naar alle wensen, functies en kleuren. Zo kun je zelfs je kraan in de kleur goud krijgen. Verder zijn de kranen van Selsiuz van hoge kwaliteit, en ook duurzaamheid is belangrijk. Daarom beschikken de kranen over Eco-functie en waterbesparing.

Kokend water kranen

Stijlvolle kokend water kranen van diverse topmerken!

Beoordeling:

0 / 5

Your page rank: